Asus’un piyasaya sunmaya hazırlandığı Asus ROG Phone 8 ve 8 Pro modeli ilk olarak ABD’de ön siparişe açılıyor.

Asus’un oyun oynama noktasında en güçlü serisi olan Asus ROG Phone serisinin yeni modelleri satışa hazır. Asus ROG Phone 8 serisi ile pazarda yer alacak şirket, ABD’de özel lansman ile ön sipariş dönemini başlatacak. Şirketin yaptığı açıklama ile takvim paylaşılırken mobil oyunculukta oyunculara yepyeni ve güçlü bir seçenek sunulacak.

Asus ROG Phone 8 Pro Ön Siparişle Sahneye Çıkıyor
Asus ROG Phone 8 Pro Ön Siparişle Sahneye Çıkıyor

Asus ROG Phone 8 Pro Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Resmi açıklamalara göre Asus’un ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro modelleri, 29 Şubat 2024 tarihi itibariyle ön siparişe açılacak. Ön sipariş sonrasında ise teslimatlar 11 Mart’ta başlayacak ve sipariş sayısına göre 31 Mart’a kadar devam edecek. ROG Phone 8 modellerinde ise herhangi bir takvim paylaşılmadı.

Asus ROG Phone 8 Pro Ön Siparişle Sahneye Çıkıyor
Asus ROG Phone 8 Pro Ön Siparişle Sahneye Çıkıyor

ROG Phone 8 Pro Özellikleri Neler?

Asus’un pazardaki yeni gücü olacak ROG Phone 8 Pro, yüksek performans sunabilecek donanımlara sahip. öyle ki yeni modelde, 6.78 inç büyüklüğünde bir ekranla kutudan çıkacak. 165Hz ekran yenileme hızı ile ön plana çıkan yeni modelin ekran teknolojisi ise LTPO Samsung E6 AMOLED ekran. İşlemci, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile üst düzey performans sunacak ROG Phone 8 Pro, Adreno 750 grafik birimine, 24GB LPDDR5X RAM’e ve 1TB’a kadar UFS 4.0 depolama alanına sahip.

Yeni modelin kamera özellikleri de oldukça üst seviyede. Zira Sony sensörünün kullanılacağı yeni modelde 50 MP ana kameralı 3’lü kamera kurulumu yer alıyor. ön kamera ise 32MP. 5500mAh batarya, 65W hızlı şarj desteği ile kullanımda olacak telefonun fiyatı ise 1.199 dolar. En üst versiyonun fiyatı ise 1.499 dolar.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir