Dizüstü dünyasının dev isimlerinden Asus, CES 2022 etkinliği içerisinde dünyanın en güçlü oyun tableti olma özelliğine sahip olan ASUS ROG Flow Z13 ile adından epey söz ettirecek gibi gözüküyor. 

Telegram yeni özelliğiyle WhatsApp’ı geride bıraktı

Asus’un üst seviye oyun araçlarını kullandığı ROG serisinin bir parçası olarak sunulan ASUS ROG Flow Z13, firmanın kendisi tarafından yapılan açıklamaya göre, “dünyanın en güçlü oyun tableti” olacak. Firmanın şu an için tasarımını tam olarak sunmadığı bu ürün, bazı sızıntılar ile sık sık gündemde yer aldı. Bu sızıntılardan elde edilen bilgilere göre ekran ile klavye alanı birbirinden ayrılan Microsoft’un Surface modellerine benzer bir cihaz olabilir. Tüm bileşenlerin bir arada kullanıldığı dokunmatik ekranın arka kısmında bir yerleşik bacak bulunan ürün, istenirse dizüstü formunda veya tercihe göre ise tablet formunda kullanılacak. 

38 4

Söz konusu bu ürün, büyük ihtimalle oyun yanında kalem ile çizim yapmak konusunda da tercih edilebilir olacak. XG Mobile bağlantı portu üzerinden harici GPU desteğine sahip olacak olan bu ürün, böylelikle ihtiyaç durumunda daha da güçlü bir oyun tableti halinde kullanılabilecek. Bünyesinde pek çok farklı port özelliğine de sahip olacak ROG Flow Z13, tahminlerden doğru çıkarda gücünü AMD’nin Ryzen 6000 serisi APU’sundan alabilir. Resmi olarak ise 4 Ocak 2022 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak ASUS ROG Flow Z13, yapısı gereği nispeten ince bir gövde üzerine kurulacak ve en taşınabilir oyun cihazlarından birisi olacak gibi gözüküyor. Model için şu an için fiyat bilgisi paylaşılmıyor fakat rakamın ucuz olacağı da düşünülmüyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir