ASUS’un oyun bilgisayarı ROG Ally, AMD Ryzen Z1 Extreme işlemci seçeneğine ek olarak, yeni Ryzen Z1 işlemcisiyle de satışa sunulacak. Bu güncellenmiş versiyon, Ağustos 2023’te ülkemizdeki satış raflarında yerini alacak.

Geçtiğimiz aylarda ASUS, ROG Ally adını verdiği yeni el bilgisayarı modelini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise bu popüler cihazın yeni ve güçlü bir başka versiyonunu daha ülkemizdeki satış tarihini açıkladı. Yeni işlemci seçeneği ile beraber  oyunseverler için daha fazla seçenek sunmayı hedefleyen ROG Ally, Ağustos ayı içerisinde teknoloji tutkunlarının beğenisine sunulacak.

ASUS ROG Ally Ryzen Z1 Ağustos ayında piyasaya  sürülüyor

Ally, başlangıçta son teknoloji AMD Ryzen™ Z1 Extreme işlemcisiyle piyasaya sürüldü.  Ağustos ayından itibaren oyun severlerin beğenisine AMD Ryzen™ Z1 işlemcili bir versiyonu daha sunulması planlanıyor. ASUS ROG Ally Ryzen Z1’in şu an için fiyatı ve kesin çıkış tarihi henüz belirlenmemiş durumda. Bunun yanı sıra ASUS E-Store’da, yeni gelecek Ally stoklarıyla beraber belirli bir sayıda çanta hediye edilecek. Yani, bu güncellenmiş versiyon ve özel hediye fırsatıyla, oyun tutkunları için heyecan verici bir deneyim sunulacak.

AMD RDNA 3 mimarisine dayalı grafiklerle birleştirilmiş olan “Zen 4” mimarisi temelli Ryzen Z1, 6 çekirdekli ve 12 işlem iş parçacığına sahip iki modeliyle karşımıza çıkıyor. Bu güçlü işlemciler, zorlu ve bağımsız oyunlarda üstün performans ve etkileyici görseller sunmak için AMD FidelityFX™ Super Resolution ve AMD Radeon Super Resolution yükseltme teknolojilerini destekliyor. Oyun tutkunları, bu muhteşem işlemciler sayesinde oyun deneyimlerinde çarpıcı bir farklılık yaşayacaklar. AMD’nin yenilikçi mimari ve grafik teknolojisi, oyunları daha akıcı ve görselleri daha etkileyici hale getirerek oyunculara üst düzey bir keyif sunuyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir