ASUS Republic of Gamers (ROG), ROG x Evangelion ile kapsamlı bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

ASUS yıla pazar lideri olarak başladı

İşbirliğinin kalbi, dünya çapında bilinen manga ve anime’den ilk robot modeli olan EVA-01’dir. Kendi sistemlerini kurmayı tercih eden kullanıcılar, parlak mor-yeşil EVA-01 temalı ve Evangelion evreninden çeşitli tasarımlara sahip gelişmiş bir bilgisayar oluşturabilecek ve kendi “NERV komuta merkezlerini” oluşturabilecekler. Mevcut seçenekler arasında ROG Maximus tek anakart, çift ROG Strix GeForce RTX™ ekran kartı, ROG Ryujin II 360 AIO soğutucu ve diğer üst düzey ROG aksesuarları yer alıyor.

ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition

ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition anakart, EVA-01’in klasik mor ve yeşil rengini taşır ve iyi donanımlıdır. Güçlü soğutma ve güç dağıtım sistemi 12. Bu, en yüksek 10. Nesil Intel® Core™ işlemci avantajlarını sağlar. CPU soketi çevresinde Alan tasarımı dahildir. Değişken aydınlatma I / O koruması, EVA-01’de normal mod ve saldırı modu arasında geçiş yaparak estetiği artırır.

ROG STRIX GeForce RTX 3090 ve 3080 EVA Edition

ROG Strix GeForce RTX 3090 ve ROG Strix GeForce RTX 3080 ekran kartlarının EVA Edition modelleri birçok performans artırıcı özelliğe sahiptir. EVA-01’i andıran estetik dokunuşlar ön kapağı ve arka plakayı süslüyor, ikonik senkronizasyon efekti ise ARGB ön panelinde öne çıkıyor.

ROG Ryujin II 360 ARGB EVA Sürümü AIO Soğutucu

ROG Ryujin II 360 ARGB EVA Sürümü müjdenin ruhunu her yerde yansıtır. Metal bir pompa kapağıyla çevrili 3,5 inçlik ekran, önemli sistem bilgilerini ve özel GIF’leri görüntüler. Soğutucu, güçlendirilmiş borular aracılığıyla, üç ARGB fanla donatılmış NERV tarzı bir soğutucuya verilir. Bu sistem, en şiddetli yükler altında bile sabit bir sıcaklığı koruyabilir.

ROG THOR 1000W Platinum II Edition EVA Güç Kaynağı

ROG Thor II Platinum EVA Edition, EVA’dan ilham alan bir dış görünüme sahiptir. Güç kaynağı ve soğutma sistemindeki yüksek kaliteli bileşenler, oyunun en yoğun anlarında bile cihazın son derece sorunsuz çalışmasını sağlar.

ROG Strix Helios EVA Sürümü Kasa

Gelişmiş özelliklere sahip orta büyüklükte bir oyun kasası olan ROG Strix Helios EVA Sürümü, üç adet temperli cam panele, işlenmiş bir alüminyum çerçeveye ve ön panele entegre RGB aydınlatmaya sahiptir. . Kasanın iç ve dış detayları tasarım olarak EVA-01’e benzer. ROG x Evangelion’un diğer bileşenlerini içeren bu kasa, iş birliğinin en önemli parçası haline geliyor.

ROG Strix XG27AQM Monitör EVA

ROG Strix XG27AQM EVA Edition, EVA-01’in mor ve yeşil renkleriyle zarif bir şekilde giyinmiştir. 270 Hz’ye kadar hız aşırtma yenileme hızı ve 0,5 ms’lik etkileyici yanıt süresi (GTG) ile kullanıcılar çok akıcı bir video deneyimi yaşarlar. 27 inç ekran, DCI-P3 renk alanının %97’sini kaplar ve içeriği tam olarak olması gerektiği gibi yansıtır.

ROG Rapture GT-AX6000 EVA Sürümü Yönlendirici

En son kablosuz teknolojiyi kullanan ROG Rapture GT-AX6000 EVA Sürümü’nün antenleri, EVA-01 omuz zırhını anımsatan bir tasarıma sahiptir. Kontrol uygulamasının arayüzü de A.T. Arazi tasarımı.

ROG Delta S EVA Sürümü Oyun Kulaklığı

ROG Delta S EVA Sürümü Oyun Kulaklığı; Hi-Fi ESS 9281 QUAD DAC AS ve ASUS AI destekli gürültü önleyici mikrofon ile birlikte gelir. Hafif kulaklık kılıfı, EVA ve RGB aydınlatmadan ilham alan mor ve yeşil renktedir. Yalnızca 300 g ağırlığındaki bu kulaklıklar konfor, iyi ses ve net iletişim sunar.

ROG Strix Scope RX EVA Edition Klavye

ROG Strix Scope RX EVA Edition Klavye, EVA ve ROG RX optik mekaniğinden ilham alan mor ve yeşil alüminyum muhafazalara sahiptir. Bu harika klavye titreşimsizdir ve sıfıra yakın bir kullanıcı deneyimi sunar. Ayrıca bu ürün uzun süreli kullanım için uygundur. su geçirmez ve toz geçirmez yüzey IP57 ile

ROG Keris Wireless EVA Mouse

ROG Keris Wireless EVA Edition sadece 79 gram ağırlığında, etkileyici yeşil ve mor renklere sahip EVA-01. 16.000 dpi’lık bir ROG sensörü ve özel bir ROG düğmesi yuvası ile kullanıcılar, oyun içinde saldırmak için doğru bir şekilde nişan alabilir ve tuş vuruşlarının seviyesini ayarlayabilir.

ROG Scabbard II EVA Edition Mouse Pad

Su, yağ ve toz itici nano kaplamalı bir yüzey üzerinde zıt NERV ve EVA tasarım öğeleriyle ROG Scabbard II EVA Edition, seriyi sürdürürken sergilemenize olanak tanır. size Keris Wireless EVA Edition ayrıca dayanıklı bir fare yüzeyi oluşturur.

ROG Strix Arion EVA Edition SSD kılıf

ROG Strix Arion EVA Edition Taşınabilir SSD Kılıf, termal koruma ile inanılmaz bağlantı hızları sağlar. Bu, verileri hızlı bir şekilde saklamanıza ve gizli görevleri gerçekleştirmek için düşmanın arkasına geçmenize olanak tanır.

ROG x EVANGELION Tişörtleri ve kazakları

ROG EVA Edition Tişörtleri ve ROG EVA kazakları, doğal olarak yumuşak ve serin kalmanız için pamuktan yapılmıştır. Modeller ayrıca kırışmaya dayanıklı yakalara ve EVA’dan ilham alan tasarıma sahiptir. Yaklaşan siyah beyaz tişörtün ön ve arka yüzünde farklı desenler olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir