ASUS Republic of Gamers (ROG), ROG’nin ilk çift bağlantı noktalı kablosuz oyun kulaklığı Delta S Wireless’ı duyurdu.

Delta S Wireless modelleri, konsollar, bilgisayarlar ve mobil cihazlar arasında çığır açan bir deneyim sunmak için 2,4 GHz düşük gecikme modu ve Bluetooth kullanıyor. Kulaklıklardaki gizli mikrofon, AI destekli hüzme oluşturma ve gürültü azaltma teknolojisinden yararlanır. Net iletişim sağlayan bu kulaklıklar, kullanıcıların ses kalitesinden ödün vermeden gizli mikrofonlu kablosuz kulaklığın avantajlarından faydalanmalarını sağlar. Delta S Wireless, 25 saate varan pil ömrü ile kesintisiz oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca, bu hafif kulaklıktaki ergonomik kulak yastıkları rahat kullanım sağlar.

ASUS IoT, PE1000N’i duyurdu

2.4 GHz ve Bluetooth bağlantı seçenekleri olmak üzere iki ayrı kablosuz bağlantı moduna sahip olan Delta S Wireless, bilgisayarlar, taşınabilir oyun konsolları ve daha birçok cihazla başarılı bir çalışma sağlıyor. USB-C 2,4 GHz teknolojisi, 25 metreye kadar mesafelerde neredeyse anlık sinyalleri iletmek için yerleşik bir anten kullanır. Benzer şekilde, Bluetooth modu sesi ileterek düşük gecikmeli bir bağlantı kuruyor.

İki ayrı kablosuz bağlantı modu

Delta S Wireless’ta oyuncunun ağzının önüne 40 derecelik bir açıyla hedeflenen bu AI hüzmeleme mikrofonları, diğer yönlerin arka plan gürültüsünü ve diğer yönlerden gelen arka plan gürültüsünü filtrelemesini sağlar. Yapay zeka destekli gürültü azaltma, klavye ve fare gürültüsü gibi 500 milyondan fazla türden arka plan gürültüsünü %95’e kadar azaltır. Bu teknolojiler birlikte, insan sesini daha doğal ve net bir şekilde yakalamayı mümkün hale getiriyor.

Özel ASUS Essence sürücü desteği

Delta S Kablosuz sürücüleri, standart kulaklıklara kıyasla daha dengeli, daha derin ve daha yoğun ses sağlayabilir. Her kulaktaki 50 mm ASUS Essence sürücüleri, bozulma olmadan daha ayrıntılı ses sağlar. 12 derecede konumlandırılan sürücüler sesi doğrudan kulak kanalına gönderir. Konforu ve ses kalitesini artırın Sızdırmazlık kısmı daha kararlı ve zengin bir ses sağlar. Tüm bunlara ek olarak, ROG Hyper-Grounding teknolojisine sahip özel olarak tasarlanmış çok katmanlı bir kart, elektromanyetik paraziti önler ve daha temiz ve daha saf sesler üretir.

Bunun yanı sıra Delta S Wireless, 25 saate kadar pil ömrü sunar. Hızlı şarj fonksiyonu ile 15 dakikalık şarj ile 3 saat kullanım sunan ürün, uzun oyun maratonlarının kesintiye uğramasını engelliyor. Delta S Wireless sadece 318 gram ağırlığındadır ve insan kulağının şekline mükemmel şekilde uyan ergonomik D-şekilli kulak uçlarına sahiptir. Gereksiz temas noktalarını %20 oranında azaltan bu tasarım, daha rahat kullanım sağlar. Delta S Wireless, biri protein derisinden, diğeri ağdan olmak üzere iki kulaklığa sahiptir. Her iki yastık da uzun süreli kullanımlarda rahatlık sunar.

Kullanışlı Armory Crate yazılımı, kullanıcılara gürültü engelleme, ses profilleri ve diğer yapay zeka tabanlı ayarlar için tam kontrol ve özelleştirme sağlar. Kullanıcılar, kulaklığı farklı oyunlar ve kullanım senaryoları için özelleştirebilir.

ASUS ROG Delta S Wireless teknik özellikleri

ROG Delta S Wireless
Kulaklık
BağlantılarUSB-C® 2.4 GHz / Bluetooth®
Sürücü50 mm
Sürücü malzemesiNeodimiyum mıknatıs
Frekans tepkisi20Hz–20kHz
Özdirenç32 ohm
Hüzmeleme Özellikli Mikrofon
Dijital mikrofonHer yöne hüzmeleme
Gürültü önlemeYapay Zeka Destekli Gürültü Engelleme Teknolojisi
Frekans tepkisi100Hz–10kHz
Duyarlılık– 37 ± 1 dB

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir