ASUS, Computex 2024 etkinliği kapsamında Project Dali isimli yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. E Ink ekranıyla dikkat çeken bu  bilgisayar, kullanıcıların görünümünü kişiselleştirmeye olanak tanıyor. 

ASUS E Ink Spectra 6 Ekrana Yer Veriyor

ASUS’un Project Dali konsept dizüstü bilgisayarı, tüm oadak noktasını yenilikçi ekran teknolojisinde topluyor. Bu ileri teknoloji cihaz, 12 inç boyutunda ve 1600x 1200 piksel çözünürlüğünde E Ink Spectra 6 ekranına sahip. 

E Ink ekran, düşük güç tüketimi ve yüksek okunabilirliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Bu ekran sayesinde kullanıcılar, cihazlarının görünümünü kişiselleştirme imkanına sahip oluyorlar.

ASUS E Ink Spectra 6 Ekranlı Yeni Laptopunu Tanıttı
ASUS E Ink Spectra 6 Ekranlı Yeni Laptopunu Tanıttı

Project Dali, ASUS’un Computex 2024 etkinliğinde tanıttığı en dikkat çekici ürünlerinden biri olarak öne çıkarak yeni nesil ekran teknolojisinin günlük kullanıma nasıl entegre edilebileceğini gösteriyor. 

E Ink ekran, elektronik mürekkep olarak da adlandırılan genellikle e-kitap okuyucularında kullanılır. Kağıda oldukça benzer bir görünüm sunan bu ekran teknolojisi, görüntü değişmediği sürece enerji tüketmiyor. Böylece uzun saatler boyunca kullanım imkanı sağlıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir