Asus, ROG XG27UCS adını verdiği 27 inç yeni modelini tanıttı. Yeni model, oyunculara hitap ediyor.

Monitör teknolojilerinde iddialı modellere sahip olan Asus, ROG XG27UCS adını verdiği yeni monitörünü sahneye çıkardı. 27 inçlik bir boyuta sahip olan oyun monitörü, oyuncuların beklentilerini karşılayabilecek özelliklerle donatılmış durumda. 4K desteğin yer aldığı monitör, 160Hz ekran yenileme hızı ile grafik performansını üst düzeye çıkarıyor.

ROG XG27UCS Özellikleri

Oyun monitörü, son derece hızlı 160 Hz yenileme hızıyla oyuncuların oyunlarda üst düzey bir avantaj elde etmesini sağlıyor. 4K ekranda 3840 x 2160 çözünürlüğü ile her bir ayrıntıyı ekrana taşımayı başaran Asus, bu teknik özellikleri 1 ms tepki süresiyle destekliyor. Gölgelenmeyi ve bulanıklığı en aza indirmeyi başaran Asus, %95 DCI-P3 renk gamı ve 450 nit parlaklığı ile ekranda daha canlı renkler ve etkileyici kontrast dengesi sunuyor. Ekrandaki VESA DisplayHDR 400 sertifikası ise panelde daha derin siyahların ve parlak beyazların görüntülenmesini sağlıyor.

Asus 27 inç Oyun Monitörü ROG XG27UCS Modelini Tanıttı
Asus 27 inç Oyun Monitörü ROG XG27UCS Modelini Tanıttı

Büyük bir ekran olmasına rağmen kompakt bir tasarımla desteklenen ROG XG27UCS, oyuncuların en iyi performansı elde edilebilmesi adına geliştirilmiş. Değişken yenileme hızı (VRR) teknolojisi, monitörün yenileme hızını grafik kartının kare hızıyla senkronize ediyor. Böylece takılmalar ya da ekrandaki yırtılmalar ortadan kaldırılabiliyor. Bu da en iyi akıcı oyun deneyiminin elde edilmesini sağlıyor. Tasarımdaki işlevselliği ve standıyla cep telefonlarının da masada düzenli kalmasını sağlayan Asus, üstelik USB-C bağlantı noktasıyla şarj edilmesini bile düşünmüş.

USB-C bağlantı noktasının dışında çok yönlü bağlantı seçeneklerine sahip olan ROG XG27UCS; DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 ve USB-C bağlantı noktalarını destekliyor. Monitör üzerinden bu bağlantı seçenekleriyle kolaylık yaşayacak oyuncuların yeni favorilerinden birisi ROG XG27UCS olabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir