Sandbox macera oyunu Astroneer, 2016’da erken Erişim’de piyasaya sürülmüştü. İşte oyun hakkındaki tüm detaylar:

Astroneer System, Era Softworks tarafından geliştirilen bir macera oyunudur. Oyun, 2019’da piyasaya sürülmeden önce Aralık 2016’da piyasaya sürüldü. Oyunun amacı gezegenleri kolonileştirmek, yapılar oluşturmak ve kaynakları toplamaktır. Astronotların belirli bir hedefi veya belirli bir hikayesi yoktur, ancak her gezegenin oyuncuların tamamlaması gereken zorluklar vardır.

Astroneer hikayesi

Oyun, Ekim 2015’te System Era Softworks tarafından duyuruldu ve Unreal Engine 4 oyun motoru üzerinde geliştirildi. Erken Erişim, Microsoft Windows ve Xbox One için 16 Aralık 2016’da, PlayStation 4 sürümü ise 15 Kasım 2019’da yayınlandı. Astroneer’in kurucu ortağı Paul Pepera, oyunun Erken Erişim versiyonunun yayınlanmasından 4 ay sonra öldü.

SKYLANDERS sistem gereksinimleri

Astronauts, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanabilen bir sandbox macera oyunudur. Terraformasyon açık dünyadaki gezegenlerde gerçekleştirilebilir. Oyuncu, yürüyerek dolaşan, ışınlanan veya oyunda gezinen bir astronotu kontrol eder.

Oyun içi öğeler, sepetler, uzay mekikleri, depolama siloları, araştırma odaları, kapasitörler, piller ve jeneratörleri içerir ancak bunlarla sınırlı değildir. Örneğin, amonyak içeren uzay aracı, itici gaza veya hidrazin iticisine dönüştürülebilir. Oksijen kıt olduğunda, bir astronot boğulmayı önlemek için uzun mesafeler boyunca uzanan bir oksijen hattına yakın kalarak oksijeni yenileyebilir.

Her oyuncunun kaynakları toplayıp değiştirebilen bir aracı vardır. Organik madde, reçine, kuvars ve lityum gibi malzemeler bu aletle düzgün bir şekilde istiflenebilir. Bu paketler daha sonra istifler, sırt çantaları ve depolama üniteleri gibi yerlere yerleştirilebilir. titanyum ve kil gibi kaynakları eriterek farklı malzemeler üretebilir Ayrıca astronotların kullandığı, isteğe bağlı olarak eklenebilen veya çıkarılabilen çeşitli araç modifikasyon seçenekleri bulunmaktadır. Pratik sırt çantası iki hızlı kullanıma ve 8 bölmeye sahiptir.

Astroneer sistem gereksinimlerini

Oyunun sistem gereksinimleri karşılamak için minimum 1 GB VRAM sistem gereksinimi veya eşdeğer bir ekran kartı sizin için yeterli olacaktır. 2 GB boş alan gerektiren bu üretim, 2 GHz veya eşdeğer güce sahip bir işlemci ve 4 GB RAM gerektirir. Minimum konfigürasyondan memnun değilim diyorsanız 2 GB VRAM veya eşdeğer bir ekran kartına ihtiyacınız var. Ek olarak, 8GB RAM, 3GHz veya eşdeğeri olmalıdır. Son olarak, Windows 7 ve üstü, ayrıca 64 bit olmalıdır.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: 2 GHz ya da daha iyisi.
  • Bellek: 4 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 2 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: 1 GB VRAM ya da daha iyisi.
  • DirectX: 11 uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: 3 GHz ya da daha iyisi.
  • Bellek: 8 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 2 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: 2 GB VRAM ya da daha iyisi.
  • DirectX: 11 uyumlu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir