Başarılı sosyal medya platformu YouTube, resim içinde resim özelliğinin daha fazla iPhone ve iPad kullanıcısı tarafından erişilebilir olduğunu açıkladı. Söz konusu bu özellikten tüm YouTube Premium kullanıcıları faydalanabilecek.

YouTube, diğer uygulamayı kullanmayı tercih ederken cihaz ekranın hareket ettirebilecek bir mini oynatıya izin veren resim içinde resim (PiP) özelliğini daha fazla iPhone ve iPad kullanıcına sunuyor. Bir süre test aşamasında olan bu özellik, artık genel kullanıma sunuldu.

iOS için Youtube indir
Android için Youtube indir

YouTube’da resim içinde resim özelliği kullanıcı sayısı artıyor

Bir süredir Android kullanıcıları tarafından kullanılabilen YouTube’un resim içinde resim özelliği artık daha fazla iOS kullanıcısı tarafından erişilebilir halde olacak. Şirket, iOS 15 ve iPadOS 15 veya sonraki sürümleri çalıştırma özelliğine sahip olan cihazlar için özelliğin birkaç gün içerisinde kullanılabilir olacağı aktarıldı. Resim içinde resim özelliği tüm YouTube Premium aboneleri için sunuldu fakat platformu ücretsiz olarak kullananlar için sadece ABD’deki kullanıcılar bu özellikten faydalanabilecek.

Söz konusu bu özelliğin cihazlarına gelip gelmediğini öğrenmek isteyen kullanıcılar, YouTube uygulamasının sağ üst köşesindeki profil resminize dokunarak, Ayarlar kısmına gidin, Genel’e girin ve “Resim içinde resim” düğmesi üzerindeki bilgilere göz atın.

Elektrikli araçlar için ÖTV indirimi düzenlemesi geliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir