OnePlus, Aralık ayı için bir güvenlik güncellemesi yayınladı. Ancak, cihaz grupları bu güncellemeden faydalanacaktır.

Güvenlik güncellemeleri akıllı telefonlar için çok önemlidir ve birçok üretici cihazlarını sık sık güncellemektedir. OnePlus, küçük bir model grubu için yalnızca Aralık güvenlik güncellemesini yayınladı. Diğer cihazların bu güvenlik güncellemesini ne zaman alacağı henüz belli değil. Çoğu Android akıllı telefon üreticisi, Aralık ayında cihazları için bir güvenlik güncellemesi yayınladı, ancak OnePlus daha yeni başlıyor.

OPPO telefonlar nasıl yedeklenir?

Ancak güncellemeden yararlanacak cihaz sayısı oldukça az. Çoğu durumda, yeni yılın ilk ayının sonunda diğer cihazlar için güncellemeler olacaktır. OnePlus 8 serisi, güncellemeden yararlanan cihazlardan biri. OnePlus 8 ve 8Pro Aralık güncellemesini alacak ancak OnePlus 8T’nin yine de bu güncellemeyi kullanması gerekecek. OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro için OxygenOS 11.0.110.10 Güncellemesi yayınlandı. Bir başka güncellemeden yararlanan OnePlus cihazı ise 7 Serisi. OnePlus 7, 7 Pro 7T ve 7T Pro, güncelleme alan diğer modellerdir. Bu güncellemede birçok hata da düzeltildi.

Güvenlik güncellemesi alacak OnePlus modelleri

OnePlus 9

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9R

OnePlus 8T

OnePlus 6 

OnePlus 6T

OnePlus Nord

OnePlus Nord CE

OnePlus Nord 2

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N100

OnePlus Nord N200 5G

OnePlus telefonumun modelini nasıl öğrenebilirim?

Güncellemeler cihazınıza kademeli olarak dağıtılır ve cihazınızda henüz mevcut olmayabilir. Beklemek istemiyorsanız, üçüncü taraf yazılımları kullanabilirsiniz. Topluluk tarafından geliştirilen Oxygen Updater uygulamasını cihazınıza indirin. Yeni güncellemelere erkenden erişebilirsiniz. Bu uygulamayı cihaza indirmek ve güncellemeyi yüklemek kullanıcının sorumluluğundadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir