Apple’ın önümüzdeki dönemlerde tanıtması beklenen yeni modelinde daha ekonomik bir seçenek sunulması bekleniyor. Mark Gurman tarafından paylaşılan son rapora göre 5000 dolarlık fiyatı ile önümüzdeki günlerde tanıtılacak iddialı Display XDR sonrasında bütçe dostu ikinci bir monitör daha tanıtılacak. Böylece hem üst düzey özelliklere sahip bir model hem de bütçe modeli olarak iki farklı monitör seçeneğini sunacak olan Apple, 2022 yılında monitör konusunda seçenekleri arttırmış olacak. İddialar henüz doğrulanmamış olsa da tanıtılacak ikinci modelin etiket fiyatı olarak 2500 dolar seviyeleri işaret ediliyor. 

Apple yeni monitörleriyle 2022’ye damga vuracak

Apple tarafından yapılacak tanıtımlar ile modeller piyasada resmen kullanıma sunulacak. Bununla birlikte ekranlarda yer verilen özellikler oldukça dikkat çekici. Mark Gurman tarafından paylaşılan son raporda aydınlatma sistemlerinde çok daha etkileyici bir tasarıma yer verileceği ifade edildi. LED aydınlatma sisteminin kullanılacağı monitörlerde, arkadan aydınlatmalı bir teknolojinin tercih edilmesi hem daha ekonomik hem de daha etkileyici bir görünümün elde edilmesini sağlayacak.

Display XDR modeli ile ilgili gündeme gelen haberlerde şirketin 24 ve 27 inç olmak üzere farklı boyutlardaki ekranlar ile çalıştığı belirtilmişti. Bu kapsamda tanıtılacak olan bütçe monitörünün bu iki farklı ölçülerde gelmesi mümkün.  Bütçe modeli ile ilgili çok fazla bilgi gündeme gelmese de özellikle önümüzdeki günlerde yapılacak tanıtım sonrasında daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir