Apple’ın bir süredir beklenen yeni kulaklığı Beats Studio Buds+, şeffaf tasarım seçeneğiyle birlikte piyasaya sürülecek. Amazon’da kısa bir süreliğine listelenen ürün, 18 Mayıs 2023 tarihinde 169.95 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Şeffaf Tasarımıyla Fark Yaratıyor

Beats Studio Buds+, adeta içini gösteren şeffaf tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu tasarım seçeneği, cihazın yine şeffaf bir tasarıma sahip olan Nothing Ear (2) kulaklıklarına benzer bir görünüm sunuyor. Ayrıca siyah ve fildişi renk seçenekleri de bulunacak.

Sporcu Kulaklığı

Kulaklık, 2021’de piyasaya sürülen orijinal Studio Buds ile benzer bir tasarıma sahip olacak. AirPods Pro’nun daha spor bir alternatifi olarak nitelendirilebilecek bu kulaklık, daha kompakt bir görünüme sahip olacak.

Geliştirilmiş Özellikler

Beats Studio Buds+, 3 kat daha büyük mikrofonlar ve havalandırma değişiklikleriyle gelecek. Ayrıca, 1,6 kata kadar daha iyi aktif gürültü önleme özelliği, 2 kat daha iyi “şeffaf mod” ve 36 saate kadar dinleme süresi sunacak. USB-C şarj kutusu, IPX4 suya dayanıklılık, farklı kulak tiplerine uygun boyut seçenekleri ve Apple ve Android ile uyumlu olması gibi özellikleri de bulunacak.

Beklenen Çıkış Tarihi

Beats Studio Buds+, aslında geçtiğimiz ay iOS 16.4’te keşfedilmiş ve geçtiğimiz hafta ABD Federal İletişim Kurulu’na (FCC) yapılan bir başvuruda görülmüştü. Amazon’dan kaldırılan listeleme ise cihazın özellikleri hakkında detayları öğrenmemizi sağladı. Resmi bir açıklama olmamakla birlikte, cihazın önümüzdeki ay çıkış yapması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir