Teknoloji devi Apple, ürünlerini hız kesmeden sunmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin M2 Pro ve M2 Max işlemcisi ile gelecek olan cihazlar dahil, şirketin tanıtmasını beklediğimiz ürünlerine bakacağız. Apple 6 Haziran tarihinde WWDC etkinliği gerçekleştirmiş ve burada birçok yenilik ile beraber iOS işletim sistemi yeniliklerine yer vermişti. Yeni işletim sistemi sürümlerinin yanı sıra yeni nesil M2 işlemcilere sahip MacBook Air ve MacBook Pro modellerini de tanıttı. Şimdi ise şirketin M2 Pro ve Max işlemcileri için hazırlıklara başladığı ifade ediliyor.

M2 Pro ve Max işlemcileri daha erken gelebilir

applein gelecek yeni cihazlari ortaya cikti

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni M2 işlemcilerinin geleceğine dair sızıntı paylaşımları gerçekleştiren Mark Gurman, şimdi ise yeni iPhone etkinliğinden itibaren şirketin yeni sunacağı cihazları paylaştı. Buna göre M2 Pro ve Max işlemcisi ile beraber gelecek olan cihazlarda belli olmuş oldu. Gurman’ın iddialarına göre Apple, önümüzdeki tanıtım ile beraber M2 ve M2 Pro işlemcilerine sahip olan Mac mini modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Daha sonra ise M2 Pro işlemcisine sahip olan 14 ve 16 inçlik MacBook Pro’ları da piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bu sızıntıların haricinde M2 Extreme adlı yeni bir yonganın da gözüktüğü ifade ediliyor. Bu işlemcinin ise Max işlemcisinin yerine geçmesi bekleniyor. Ek olarak Apple’ın 12 inçlik yeni bir MacBook Air modeli üzerinde çalıştığı ve A14 işlemcisi kullanan 4 GB RAM’li bir Apple TV piyasaya sürmesi de bekleniyor. Analiste göre Apple, önümüzdeki yıl içinde 14 ve 15 inç ekranlı yeni iki yeni iPad modelini de görebiliriz. Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan M3 işlemcisinin yer alması da bekleniyor. Apple’ın yeni ürünlerine dair sızıntıları bunlardan ibaret olurken, daha detaylı yenilikleri önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir