Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın M3 donanımlı Mac bilgisayarlarının ilk partisinin Ekim ayının başında piyasaya sürebileceğini bildirdi.  Mark Gurman’a göre, Apple, Eylül ayındaki iPhone etkinliğinden sonra Ekim ayı içerisinde bir lansman gerçekleştirerek üst düzey MacBook Pro ve masaüstü bilgisayarları tanıtabilir. Ancak, yeni nesil iMac, 13 inç MacBook Air ve 13 inç MacBook Pro modellerinin M3 çipinden güç alan ilk versiyonları Ekim ayında piyasaya sürülebilir.

Yeni M3 çip seti, mevcut M2 çiplerinden daha fazla CPU ve GPU çekirdeği içermeyebilir

Gurman daha önce Mart ayında, Apple’ın M3 işlemcisine sahip iki yeni iMac modeli üzerinde çalıştığını belirtmişti. Yeni M3 çip seti, mevcut M2 çiplerinden daha fazla CPU ve GPU çekirdeği içermeyebilir, ancak TSMC’nin 3nm işlemcisi sayesinde önemli performans ve güç verimliliği artışları sunması bekleniyor.

Ayrıca, Apple’ın 32 inçlik iMac üzerinde çalıştığı ancak bu modelin 2024 yılının sonlarına kadar piyasaya sürülmeyeceği belirtiliyor. Bu bilgiler, Apple’ın Mac bilgisayarlarında kullanıcıların daha yüksek performans ve güç verimliliği elde edebileceği yeni teknolojilere odaklandığını göstermektedir. Kullanıcılar, gelecekte daha hızlı ve daha güçlü bir deneyim yaşayabilecekler.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir