Teknoloji üreticisi Apple’ın yakın zamanda yeni ürünlerini sunması bekleniyor. 2022 yılında üç farklı Apple Watch modelini sunması beklenen şirketin bu modellerden zorlu sporlara özel olarak Apple Watch Pro modelinin sunulması bekleniyor. Eylül ayında gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber her yıl olduğu gibi bu yıl da Apple Watch Series 8 ile Watch SE modelinin tanıtılması bekleniyor. Ancak bu yıl farklı ve ek olarak spor odaklı zorlu sporlar için özel Watch serisi modelinin gelmesi bekleniyor. Apple’a yakınlığı ile bilinen Mark Gurman tarafından yapılan tahminlere göre, profesyonel sporculara odaklanılacak bu yeni modelin Apple Watch Pro olarak isimlendirilmesi bekleniyor. Apple’ın ürün ailelerinde sıkça Pro takısının kullanıldığı biliniyor. Kafa karışıklığının önüne geçmek için ise yeni Apple Watch serisinde de Pro bir model görmemiz mümkün gözüküyor.

Apple Watch Pro yakında gelebilir

appledan yeni bir apple watch pro serisi gelebilir

Yeni Apple Watch Pro modelinin 990-1000 dolar arasında bir fiyatlandırmaya sahip olması bekleniyor. Bu modele dair çok fazla detay yer almamasına rağmen, Gurman’a göre bu modelin 1.9 inç büyüklüğünde 410×502 piksel OLED ekran ile bu zamana kadar ki en büyük Apple imzalı akıllı saat modelini göreceğiz. Ayrıca bu yeni modelde paslanmaz çelik yada titanyum gövde üzerinde gelmesi bekleniyor. Ayrıca Watch Series 8 modellerinden farklı olarak alüminyum bir gövde kullanmayacağı aktarılmıştı. Büyük bir pil ile gelecek olan gövde, çok daha sağlam bir yapıda olacak. Ekran ise çizilmelere karşı dayanıklı bir cam ile gelecek.

Bu modelin tahminler doğrultusunda, safir cam kullanılması beklenirken, birçok spor için etkili ve detaylı takip teknolojisi de cihazda bulunacak. Ayrıca Gurman’a göre saatte düşük güç modu özelliğinin de yer alması bekleniyor. Yıl bitmeden tanıtılacak olan saatin watchOS 9 ile karşımıza gelmesi bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir