Apple’ın Beats Pill’i yeniden canlandırması yakın görünüyor; hoparlör kısa süre önce Amerika Birleşik Devletleri’nde FCC sertifikasını geçti. FCC başvurusu model numarasını (A3211) ortaya koyuyor ve 2.402-2.48GHz Bluetooth iletimini onaylıyor. Bu da Haziran ayı gibi bir tarihte piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Apple Yakında Piyasaya Süreceği Beats Hoparlörü Pazarlamak İçin Ünlüleri Kullanıyor

Apple, yeni Pill için heyecanı ünlülerin pazarlama atağıyla artırıyor. Basketbol efsanesi LeBron James, F1 pilotu Daniel Ricciardo, futbol yıldızı Lionel Messi ve sosyal medya ikonu Kim Kardashian son fotoğraflarda hoparlörü taşırken görüldü.

Apple Yakında Piyasaya Süreceği Beats Hoparlörü Pazarlamak İçin Ünlüleri Kullanıyor!
Apple Yakında Piyasaya Süreceği Hoparlörü Pazarlamak İçin Ünlüleri Kullanıyor!

Hoparlörün teknik özellikleriyle ilgili ayrıntılar gizli kalırken, iOS 17.5 kodundan sızan bilgiler, klasik “hap” tasarımını koruyacağını ve önceki modellerde bulunmayan yeni bir kordon özelliği sunacağını gösteriyor.

Yaklaşan bu sürüm Beats Pill serisi için bir geri dönüş anlamına geliyor. Hap şeklindeki orijinal hoparlör, Apple Beats Electronics’i satın almadan önce 2012 yılında piyasaya sürülmüştü. Apple, 2015 yılında Lightning şarj arayüzüne sahip Pill+ ile seriyi daha da genişletti. Pill+’ın 2022’nin başlarında üretiminin durdurulması bu yeni yinelemenin önünü açtı. Apple’ın son tasarım trendlerine uygun olarak, yeni Pill’in bir USB-C şarj portuna sahip olması bekleniyor. Bunun ötesinde, neredeyse dokuz yaşındaki Pill+’a kıyasla Bluetooth teknolojisinde ve diğer işlevlerde ilerlemeler bekleyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir