Teknoloji devi Apple’dan yeni bir uygun fiyatlı iPad modeli geliyor. Şirketin bu yeni uygun fiyatlı modelinde USB-C girişi ile beraber oldukça güçlü özellikler göreceğiz. Tablet pazarının öncü isimlerinden olan Apple’ın oldukça üst seviye tablet serileri bulunuyor. Bu modelleri her ne kadar güçlü özelliklere sahip olsalar da, fiyatlarından ötürü tercih sebebi olamayabiliyorlar. Her yıl ürün yelpazesini yenileyen şirketten şimdi ise uygun fiyatlı iPad göreceğiz. iPhone başta olmak üzere Eylül ayı ile beraber yeni birçok ürün görebiliriz. Yeni iPhone 14 ailesinin tanıtımı ile beraber yeni iPad serisinin de gelmesi bekleniyor. Bu seride ise uygun fiyatlı bir modelinde yer alacağı düşünülüyor. Yeni sızıntılara göre ise iPad’in Lightning yerine USB-C girişi tercih edeceği ifade ediliyor.

Apple’dan uygun fiyatlı iPad geliyor

38

Baktığımız zaman şirketin birçok güçlü modeli USB-C girişine geçiş yaparken, aynı şeyi uygun fiyatlı modeller için söylememiz zor olacaktır. 2018 yılından beri iPad Pro ailesinde USB-C tercih eden şirket, 2021 model iPad Mini içn de bu bağlantıyı tercih eden son tablet olmuştu. 2022 yılından itibaren ise giriş seviyesi iPad cihazlarda tek tip bağlantı seçeneğinin tercih edilmesi bekleniyor. Ekim-Kasım aylarında yapılması beklenen lansmandaki diğer yenilik ise yonga seti tarafında olacak. 10.3 inç modelinde A13 çipsetinin yer alması beklenirken, uygun fiyatlı modelde ise A14 Bionic işlemcisine geçiş yapılacak.

Apple’ın sahip olduğu bu yıl ki tabletinde A14 Bionic’e geçiş yapması beklenen bir şeydi. Öyle ki uygun fiyatlı iPad modeller eski işlemcilerden gücünü alırken, daha güçlü modeller ise güncel çipsetten gücünü alıyorlar. Daha önceki sızıntılara dayanarak yeni giriş seviyesi iPad’de 5G desteğinin de olması bekleniyor. Yeni nesil bu serinin fiyatı ise henüz belli olmuş değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir