Apple tarafından Apple Türkiye’ye özel olarak iPhone’a geçiş sayfası hazırlandı. Sayfada iPhone’a geçiş için kullanıcıların gerekçelerine yer verilecek farklı bir reklam çalışması yapıldı.

Apple için önemli pazarlardan birisi olan Türkiye’de yeni çalışmalar kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde keşfedilen ve tanıtımı yapılan yeni sayfa ise iPhone’a geçiş yapmak isteyenlere ilham veriyor. Android işletim sisteminden iPhone’a geçiş yapmak isteyenler için kullanıcı deneyimlerini ön plana çıkaran Apple, kullanıcılar arasında etkileşim yaşanmasını da sağlıyor.

iPhone’a geçiş tanıtımları dikkat çekti

Apple tarafından özel tasarımlarlar hazırlanan iPhone’a geçiş sayfasında vurgulanan bazı gerekçeler şöyle;

  • Telefonunuz fotoğraf çekme hevesinizi kaçırıyor mu? Siz de Handan gibi iPhone’a geçiş yapın, tüm güzellikleri yakalayın. (Handan S.)
  • Telefonunuzun performansından memnun değil misiniz? Siz de Zeynep gibi iPhone’a geçiş yapın, rahatlığın tadını çıkarın. (Zeynep Ö.)
  • Uygulamalar hangi verilerinize ulaşıyor, bilmiyor musunuz? Siz de Kurgun gibi iPhone’a geçiş yapın, kendinizi daha güvende hissedin. (H. Kurgun)

Kullanıcı deneyimleri kadar kullanıcıların iPhone’a geçiş ile birlikte iOS işletim sisteminde elde edeceği avantajlar sayfada yer bulmuş durumda. iPhone’a geçiş sayfasına giriş yaparak sizler de detaylı bir şekilde sayfayı inceleyebilirsiniz. Üstelik sayfanın en alt bölümünde geçiş yapmak isteyenler için özel bir araca yer verilmiş. Kullanıcılar kullanım alışkanlıklarına göre en iyi ve uygun iPhone modelini bu araç sayesinde belirleyebiliyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir