Apple TV+ futbolseverler için futbol yayıncılığına başlayacağını duyurdu. MLS Season Pass aboneliğiyle ABD ve Kanada’nın futbol maçları izlenebilecek. 

Apple’ın dijital yayın hizmeti olarak sunulan Apple TV+ futbol maç aboneliği ile futbolseverlere hitap etmeye başlıyor. Şirket bir süre önce ABD ve Kanada futbol ligi olan Major League Soccer (MLS) ile bir anlaşma imzalamıştı ve bu anlaşma kapsamında 1 Şubat 2023 yılında futbol maçlarını göstermeye başlayacak. Apple TV+’da diğer lig maçlarının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. 

Apple TV+ MLS maçlarını yayınlayacak

appledan futbol severleri sevindiren yenilik 1

Apple ve MLS tarafından yapılan yeni açıklamalar ile beraber MLS Seanson Pass’ın detayları hakkında bilgi verildi. Major League Soccer ve Apple’ın bu Şubat ayında sunulan abonelik hizmeti, bir sezon için 99 dolar veya aylık 15 dolara satın almak mümkündür. Bir süre önce Apple, Major League Soccer ile 10 yıllık yayıncı anlaşması yaptıklarını duyurdu. Söz konusu bu anlaşma, 1 Şubat tarihinde başlayacağı bildirilen MLS Season Pass ile Apple TV+ aboneliği olarak sunulacak. MLS Season Pass aylık 14,99 dolar şeklinde belirtilirken, Apple TV+ aboneliğinin 6,99 dolar olarak açıklandı. Teknoloji dünyasının başarılı ismi Apple’ın dijital yayın platformuna Apple cihazları, akıllı TV’ler ve oyun konsollarının yanı sıra Apple’ın web sitesi üzerinden de erişim sağlamak mümkündür. MLS Season Pass, 2023 sezonunun 25 Şubat’ta başlamasından ötürü önemli bir dönemde duyuruldu.

Apple tarafından yapılan açıklamalara göre açılış haftasına özel olarak ilk hafta sonu oynanan tüm maçlar ücretsiz olarak seyredilebilecek. Şirket açıklamalarında sezon içerisinde oynanan bazı maçları Apple TV uygulaması üzerinde ücretsiz olarak sunacak. Apple TV+’a MLS maçlarının oynanması, futbol ve yayıncılık dünyası için düşündüren bir durum oldu. 

Netflix kişi kaldırma özelliği geliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir