Apple yaptığı yeni Bir açıklamada şirketin popüler ürünlerinden Apple Music için 6 aylık ücretsiz bir hediye abonelik fırsatını sunduğunu duyurdu.

Müzik dinlemek isteyenler için Apple tarafından geliştirilen Apple Music, en iddialı seçeneklerden bir tanesi. Apple bu konuda çok fazla kampanya yapmamış olsa da yapılan açıklama ile birlikte 6 aylık ücretsiz Apple müzik aboneliğine sahip olunabileceği belirtildi. Şirket en son olarak iPhone 13 modellerine tanıtmış ve iOS 15 versiyonunu güncellemeye sunmuştu. Yeni yapılan açıklamada ise AirPods veya Beats satın alan kullanıcılar için geçerli olmak üzere yeni bir kampanyanın başlatıldığı belirtildi.

6 aylık ücretsiz Apple Music nasıl alınır?

Eylül ayı itibariyle geçerli olacak kampanyada, kullanıcıların AirPods ya da Beats ürünlerinden bir tanesini satın alması yeterli olacak. Böylece yapılacak satın almalar ile birlikte kullanıcılar 6 ay boyunca geçerli olacak ücretsiz Apple Music aboneliğine sahip olacak. Kullanıcılar kampanya dahilindeki mevcut ürünlerden bir tanesini satın aldığında, satın alma ile birlikte bir Apple Music üzerinden aboneliğini etkinleştirebilecek. Böylece ürün satın alımlarının ardından Apple’ın ücretsiz aboneliği yeni bir hesap ya da eski hesaplar üzerinden tanımlanabilecek.

Apple Music kampanyası hangi cihazlarda geçerli olacak?

Teklif sayfasında detaylı olarak hangi cihazların tercih edilebileceği ve hediye Apple müzik aboneliği alınabileceği belirtilmiş durumda. Buna göre; AirPods Pro, Şarj Kılıflı AirPods, Kablosuz Şarj Kılıflı AirPods, AirPods Max, Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro ve Beats Solo Pro satın alan kullanıcılar kampanyadan yararlanabilecek. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan bir tanesi ise AirPods (1. nesil), Beats Solo3 Wireless, Beats Studio3 Wireless, Beats EP ve Beats Flex’in kampanya dışında tutulmuş olması.

Kullanıcıları belirtiler donanımlardan bir tanesini satın aldığında uygulama üzerinden yeni cihazları eşleştirerek kullanmaya başlayacak. Ardından uygulama üzerinde teklif görülmeye başlanacak. Teklif sayesinde kolay bir şekilde yeni abonelik alınabilecek. 6 ay boyunca geçerli olacak ücretsiz Apple müzik aboneliği, Apple tarafından sunulan diğer kampanyalarla birleştirilemez.  Belirtilen ürünlerin alımında geçerli olacak yeni kampanya, Apple Music kullanıcı rakamlarını arttırabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir