GSM Arena tarafından aktarılan bilgilere göre, Apple’ın resmi “onaylı yenilenmiş ürünler” mağazası, şirketin daha önceki nesil cihazlarıyla ilgilenen kullanıcıları için yenilenmiş olan iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerini kataloğuna ekledi. 

Özet yapmak gerekirse Apple’ın “Onaylı Yenilenmiş” (Certified Refurbished) mağazasında satışa sunulan uygun fiyatlı yenilenmiş cihazlar yeni bir batarya, yeni bir dış gövde, gerektiği zaman Apple parça değişimleri ve bir yıllık garanti ile beraber müşterilerinin beğenisine sunuyor. Aynı zamanda ücretsiz teslimat avantajıyla beraber satışa sunulan bu akıllı cihazlarda en son işletim sistemi de daha öncesinde yüklenmiş oluyor. Bu cihazlar tek avantajları ise orijinal kutusunun olmamasıdır.

Xiaomi Watch S1 resmi olarak satışa sunuldu

Kullanıcılar; 64 GB depolama alanına sahip iPhone 12’de 110 dolar, 128 GB depolama alanı özelliğine sahip olan iPhone 12’de 120 dolar, 128 GB depolama alanına özelliğine sahip olan iPhone 12 Pro’da 140 dolar ve 256 GB depolama alanı özelliğine sahip iPhone 12 Pro’da ise 150 dolar tasarruf sağlayabilir. Bunun yanı sıra uygun fiyatla satışa sunulan ve yenilenmiş olan iPhone 12 ve 12 Pro akıllı telefonlardan sınırlı sayıda üretildiğini de belirtmek gerekir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir