Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, teknoloji dünyasında adeta çığır açıyor. Şirket tarafından geliştirilen yeni ürün, parlatma bezidir. Bu yeni ürün hem fiyatı hem de kendisi ile oldukça sıradışı olarak değerlendiriliyor. Parlatma bezine yüzlerce dolar ödeyerek aldığınız akıllı cihazınızdan ayrı bir şekilde satın almak durumundasınız. Hem de bu bez için 200 TL ödeme yapmanız gerekiyor. 

Eğer ki Apple ürünlerinizi güvenle temizlemek konusunda endişeleriniz varsa, artık 199 TL ödeme yaparak Apple’ın kendisi tarafından üretilen bir parça bez satın alabilirsiniz. Üstelik söz konusu bu sıradışı ürünün üzerinde Apple logosu da yer alıyor. Apple bu ürününü dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen etkinliğin ardından satışa sundu. Etkinlik kapsamında MacBook Pro’lar, M1 Pro ve Max çipleri, HomePod mini ve üçüncü nesil AirPods’ların duyurusu yapıldı. Fakat dün sosyal medya üzerinde de en çok konuşulan ürün elbette ki parlatma bezi oldu. 

41

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple söz konusu bu bezin hangi malzemelerden üretildiği tam olarak bilinmiyor. Fakat aşındırıcı olmayan bir malzeme olduğu dile getiriliyor. Üstünde Apple logosunun yer almasına rağmen yanında da bundan çok daha uygun fiyata alabileceğiniz bilindik mikro fiber bezlerden herhangi bir farkı yoktur. Apple normal şartlarda kendi ürünlerinin temizlenmesi için yumuşak, tüy bırakmayan bir bez kullanılmasını ve aşındırıcı olan bezlerden, havlulardan ve kağıt havlu gibi benzer ürünlerden uzak durulması gerektiğini belirtiyor. Cihazınızı temizlemek içim ne tarz bir bez kullanmaya karar veremiyorsanız bu yeni 200 TL’lik parlatma bezi ile tüm endişelerinizi ortadan kaldırabilirsiniz. 

Bezin ürün sayfasında Apple nano-texture cam dahil olmak üzere tüm Apple camlarını güvenle temizleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra elbette ki bir uyumluluk listesi de bulunuyor. Satın almadan önce cihazınızı bu bez ile silip silemediğinizi mutlaka kontrol etmeniz öneriliyor. Apple tarafından üretilen bu parlatma bezi, geçmişte de Apple tarafından sunulan nano-texture Pro Display XDR ekranlarını parlatmak için kullanılan bezleri hatırlattı. Bu sırada o parlatma bezi Pro Display XDR ekranlar ile beraber ücretsiz olarak veriliyordu. Elbette ki Apple’dan ürününüzle beraber ücretsiz bir bez parçası almak için önce 50,000 lira ödemeniz gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir