Alexa’yı her zaman Apple Watch’ınızda kullanmak ister misiniz? Eğer öyleyse, mutlu olmak için bir sebep var!

Amazon Alexa’yı watchOS cihazınıza getirmenize izin veren Voice in a Can adlı uygulamaya göz atın. Evet, elbette, sınırlamalar nedeniyle Siri kadar iyi çalışmıyor. Ancak, ilkini denemek isterseniz, uygulama beklentilerinizi karşılayabilir.

Ancak müzik, bazı Flash brifingleri, podcast’ler ve hatta sesli kitaplar gibi önemli içeriklerin desteklenmediğini lütfen unutmayın. Ekran uyku moduna geçtiğinde akıllı saatin kişisel asistanınızla bağlantısı kesilir, bu nedenle sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam etmek için uygulama zaman aşımına dikkat etmeniz gerek.

(Ekran süresini uzatmak için [Ayarlar] → [Genel] → [Ekran Uyandırma] → [Öncelikli Seçenekler]’i seçin.)

Kayıp Apple Watch nasıl bulunur?

Apple Watch’ta Amazon Alexa nasıl kullanılır?

  • Adım 1. Önce, eşleştirilmiş iPhone’unuzdaki bir Can uygulamasındaki Sesi indirin. Bu uygulama 1,99 ABD doları karşılığında mevcuttur ve iOS 11 veya sonraki bir sürümünü gerektirir. Yüklendikten sonra uygulamayı açın ve Amazon hesabınızla giriş yapın.
  • O zaman kişisel asistanınızı kullanabilirsiniz. Hazır düğmesine dokunun ve ardından işi bitirmenizi isteyin.
  • Adım 2. iPhone’unuzda Saat uygulamasını açın ve sanal yardımcınızı akıllı saatinize taşıyın.
  • Adım 3. Saatim’in seçili olduğundan emin olun, ardından uygulamanın watchOS cihazınıza yüklendiğinden emin olun. Henüz mevcut değilse, uygulamanın yanındaki Yükle düğmesine dokunun.
  • Adım 4. Ardından saatinizdeki Can uygulamasında Voice’u açın ve kimlik doğrulaması için talimatları izleyin.
  • İşiniz bittiğinde devam edin. Küçük bir simgeye dokunarak kişisel asistanınızla konuşabilirsiniz. Bariz sınırlamalara rağmen, Alexa, atanmış görevleri gerçekleştirmenizi sağlamak için çok iyi çalışıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir