Apple, son dakika olarak paylaşılan haberlere göre ABD’de Watch Ultra 2 ve Watch Series 9 satışlarını durdurma kararı aldı.

Teknoloji şirketi Masimo ile uzun zamandır süren patent anlaşmazlığı sebebi ile Apple, bu hafta içinde ABD merkezli olarak Watch Ultra 2 ve Watch Series 9 satışlarını durduracak. Apple Watch’larda kullanılan kandaki oksijen oranını ölçebilen sensörü merkeze alan olayda, Apple’ın ITC tarafından Masimo’nun patentlerini ihlal ettiğine karar verilmiş halde. Bu durum yıl sonunda satışların arttığı göz önüne alındığında teknoloji devi için büyük bir darbe anlamına geliyor, ve bu konuda farklı adımların atılacağı söyleniyor. Şirket dün 2024’te tanıtacağı bazı yeni ürünleri ile gündeme gelmişti. Mark Gurman’a göre 2024 içerisinde lanse edilmesi beklenen AirPods 4, şimdilik çizgiler tam olarak çekilmiyor fakat yerini alacağı modelden biraz daha farklı bir tasarıma sahip olacak bilgisi haberlerimiz arasında.

Kayıp sorunu ortadan kalkıyor

Apple kayıp sorununu ortadan kaldırıyor

Şarj özellikli haznesinde USB-C portu bulunacak olan bu ürün, hazneden Find My altyapısına da destek verecek ve bu sayede kayıp sorunu artık yaşanmayacak. 2024’ün sonunda büyük ihtimalle ANC’li versiyonu yazılım güncellemesi ile birlikte bir işitme cihazı haline getireceği de söylenen Apple, Gurman’a göre 2024 yılında Apple Watch ailesinde tasarım değişecek.

Yüksek ihtimalle daha ince ve köşeli hale getirilecek yeni modeller, dile getirildiği üzere kan basıncı yani tansiyon ölçümü yapabilecek ve uyku apnesi analiz özelliği ile siz uyurken oluşan solunum durmalarını belirleyebilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir