2022’de üç farklı Apple Watch modeli piyasaya sürülecek. Bu yeni modeller zorlu sporlara özel olarak Apple Watch Pro adına sahip olacak. Eylül ayı içerisinde Apple etkinliği kapsamında Apple Watch Series 8, yeni Watch SE ve zorlu sporlara özel Watch modeli kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Bu konuyla ilgili olarak bazı tahminler sunan Mark Gurman, daha çok profesyonel sporculara hitap edecek olan yeni modelin Apple Watch Pro adıyla kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtiyor. Apple ürün içeriğinde çok sayıda Pro takısına sahip ürün olduğu için bu isim olağan gözüküyor. Kafa karıştırıcı olmaması adına uygun gözüken bu isimdeki cihaz için 990-999 dolarlık yüksek bir fiyat etiketi olma iddiası dışında farklı bir detay elde edilmiş değildir. Geçtiğimiz haftalarda Gurman söz konusu bu akıllı saatin, 1,9 inç 410×502 piksel OLED ekran ile şu ana kadar çıkmış en büyük Apple imzalı akıllı saat olacağını duyurdu. Akıllı saat için buna ek olarak aynı zamanda paslanmaz çelik ya da titanyum gövdeye sahip olacağı, Apple’ın bu saatte Watch Series 8 modellerinden çok daha farklı olarak alüminyum bir gövde tercih edeceği aktarıldı.

Oldukça büyük bir pile sahip olacağı düşünülen gövde ile daha sağlam olacak olan bu akıllı saat, ekranını çizilmelere ve darbelere karşı daha da dayanıklı bir cam ile koruyacak. Bu modelde tahminlere göre, safir cam kullanacak olan Apple, Gurman’a göre birçok sporu daha etkili ve detaylı olarak takip etmeye yarayacak.

iPhone’lar neden Android’lere göre daha az RAM kullanır?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir