Apple Watch Pro için gündeme gelen yeni iddialarda uydu bağlantısının destekleneceği öne sürüldü. İşte yeni modelle ilgili yeni gelişmeler.

 Apple, 7 Eylül’de yapacağı tanıtımda Apple Watch Pro modelini de duyuracak. Yeni cihazlarıyla farklı özellikleri tanıtacak olan Apple’ın yeni akıllı saatinde uydu bağlantı desteği olabilir. Zira Mark Gurman tarafından yapılan son açıklamalarda iPhone 14 serisinde olduğu gibi Apple’ın Apple Watch Pro modeline de uydu desteğini getireceği belirtildi.

Apple Watch pazarı domine etmeyi sürdürüyor

Apple Watch Pro’ya acil durum desteği

Cihazlara getirilen uydu bağlantı desteği özellikle acil durumlarda kullanıcılara destek sağlayacak. Uydu bağlantısını kullanarak mesaj gönderebilecek olan kullanıcılar, bu sayede arkadaşlarını ya da acil servisleri bilgilendirebilecek.  Bunun dışında uydu bağlantısının kullanılması işlevsiz kılınacak. Kısa mesaj ile konum paylaşma ya da bilgilendirme yapabilecek kullanıcılar, özellikle şebekelerin çekmediği noktalarda hayati destek sağlayabilecek.

Apple Watch Pro özellikleri neler?

Resmi olmayan ve yine Mark Gurman’ın açıklamalarına dayanan bilgilere göre Apple Watch Pro 1,9 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. 410×502 piksel çözünürlüğün destekleneceği saatte ekran panel tipi ise OLED.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir