Apple’den beklenilen giyilebilir cihazı Vision Pro’nun çıkış tarihi yaklaşırken, cihazın mağazalarda nasıl sergileneceği de açıklanmaya başladı. Söylenene göre Apple, başlık için özel bir stand hazırlıyor.

2023’ün sonlarına yaklaşırken, Apple’ın ilk giyilebilir başlığı Vision Pro’nun piyasaya çıkarılma tarihi de  yaklaşıyor. Hatırlarsanız Apple, başlığın yılın ilk aylarında çıkacağına dair açıklama yapmıştı, ancak son haberler Mart ayından da önce görebileceğimizi gösteriyor.

 Vision Pro’yu Amerika Birleşik Devletleri’ndeki perakende mağazalarında sunmaya hazırlanan Apple, MacRumors yazarı sayesinde ortaya atılan fikri mülkiyet veri tabanındaki bir dosya, Apple’ın Vision Pro’yu nasıl sergileyeceği konusunu tahmin ettirebiliyor. Resimlere göre Apple, başlığın sergileneceği şık bir stand hazırlıyor. Standın kavisli olması sayesinde Vision Pro’yu havada tutarak ekranın,  diğer bileşenlerin ve kafa bandının her açıdan kolayca görünmesini sağlıyor.

apple vision pro
Apple Vision Pro

Apple Vision Pro Nasıl Kullanılacak ?

 Vision Pro standının tabanında ayrıca bir pil bölmesi yer alacak ve bu bölme  açık bir şekilde sergilenecek. Planlanana  göre  mağazadaki her ekran matı üzerinde iki adet Apple Vision Pro yer alacak. Bununla beraber Apple,   Ocak ayında Cupertinoda Vision Pro’yu mağazaların nasıl hazırlayacağını ve cihazı müşterilere nasıl pazarlayacakları konusunda  perakende çalışanlarına eğitim verecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir