NBA Koisyoneri Adam Silver, ilerleyen zamanlarda içerisinde lig maçlarının Apple Vision Pro’dan yayınlanabilmesi için Apple ile işbirliği içinde olduklarını duyurdu.

Apple’ın 2023 WWDC lansmanında duyurulan Vision Pro gözlükleri, NBA maçlarını izlemenin mümkün olduğu bir deneyim sunacak. NBA Komisyoneri Adam Silver, Apple ile işbirliği yaparak 3.499 dolarlık Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü teknolojisiyle geliştirilmiş bir görüntüleme deneyimi sağladıklarını açıkladı. Bu işbirliği sayesinde kullanıcılar, NBA maçlarını daha etkileyici bir şekilde takip edebilecekler.

New York Post’un yapmış olduğu habere göre, 2024 yılının başlarında piyasaya sürülecek olan Vision Pro gözlükler için Apple ile yakından çalıştıklarını belirterek gelecek zamanda NBA karşılaşmalarının karma gerçeklik gözlüklerinden takip edilebileceğinin mesajını verdi.

Apple Vision Pro, uçak seyahetleri için yeni mod getiriyor

Anlaşmalar 2 yıl sonra bitiyor

Diğer bir taraftan anlaşmalı yayıncı kuruluşları ile sözleşme bitimine iki yıl kaldığını söyleyen Silver,

“Mevcut yayıncı kuruluş anlaşmalarımızın bitmesine iki yıl kaldı ve Disney ve WarnerBros’tan son derece memnunuz.” sözlerini dile getirdi.

2021 yılının Aralık ayında Oculus, Metaverse platformunda kullanıcıların NBA maçlarını sanal gerçeklik gözlükleriyle izleme imkanı sunmuştu. Bu yenilikçi deneyim sayesinde kullanıcılar, VR gözlükleri aracılığıyla NBA karşılaşmalarını canlı olarak takip edebilme fırsatı yakalamışlardı.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir