Apple tarafından Eylül ayında yapılan tanıtımda özel bir beze yer verilmiş ve ekran gibi hassas yerlerde kullanılabilecek bu bez yüksek fiyat ile satışa çıkarılmıştı. Dönem içerisinde pek çok farklı tartışmaya yol açsa da Apple teknoloji dünyasında yeni bir akım yarattı. Apple’ın ardından benzer bir ürünü piyasaya sunacağı ortaya çıkan Samsung, üstelik Apple’a karşı farklı bir yaklaşım sergileyerek bu temizlik bezlerini ücretsiz olarak sunmayı planlıyor. Apple tarafından 19 dolar karşılığında satılan ve standart özellikleri bulunan bez karşısında Samsung Almanya’da başlattığı yeni kampanyasında ücretsiz olarak temizlik bezlerini dağıtmasıyla gündeme geldi. 

1000 kişiye ücretsiz bez hediye edecek

Samsung tarafından yapılan açıklamalarda Almanya’da Samsung uygulamasına üye olan ilk 1000 kişiye ücretsiz olarak temizlik bezi vereceği ifade edildi. Açıklamaların duyurulmasının hemen ardından büyük bir ilgi gösterilen yeni kampanya, Samsung’un Apple’a karşı bir hamlesi olarak değerlendirildi. 

Samsung temizlik bezinin özellikleri neler?

Yeni gelişmeler ile ilgili gündeme gelen yeni raporlara göre Samsung tarafından geliştirilen bez 20 cm. 20 cm olarak kare şekilde üretilmiş. Apple’ın temizlik bezinden daha büyük olan yeni model, Apple ve Samsung arasında bez üzerinden de yeni bir rekabetin başladığını gösteriyor.

Yeni bez 19 Kasım’da tanıtılacak

Samsung için paylaşılan rapor ile birlikte aynı zamanda gündeme 19 Kasım’da gerçekleştirilecek özel bir etkinlik de geldi. Samsung’un resmi hesabı üzerinden yayınlanan gönderi ile birlikte doğrulanan 19 Kasım etkinliği, şirketin yeni ürünlerini piyasaya sunması ile yeni bir dönem başlatacak. Şirket tarafından paylaşılan görsel şöyle;

19 4

Görselden de anlaşılacağı üzere şirket 19 Kasım tarihi itibariyle yapacağı tanıtımda her şeyin değişeceğini iddia ediyor. 19 Kasım’da özellikle şirket tarafından geliştirilen yeni işlemci Exynos 2200’ün tanıtılması bekleniyor. 2022 yılında tanıtılacak S22 serisinde Exynos 2200 işlemcinin kullanılması bekleniyor. Yeni modeller muhtemelen Şubat 2022’de piyasaya sürülecek ve yaklaşan işlemci AMD GPU’yu kullanacak. Hız gölgeleme, ışın izleme ve daha fazlası Exynos 2200 ile gelecek. İlk bilgilere göre işlemci; üç performans çekirdeği ve dört verimlilik çekirdeğine sahip bir ARM Cortex-X2 çekirdeği ile desteklenecek. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir