Katlanabilir ekranlı iPhone modeli için yeni bir tarih açıklandı. Apple ve LG arasındaki panel anlaşmasının ardından odaklar iPhone’a çevrildi.

Samsung ve Oppo gibi markaların katlanabilir ekranlı cihazlarının duyurulmasıyla birlikte tüm gözler Apple’da. Katlanabilir iPhone üretmek için ortak aramaya başlayan Apple’ın LG ile iş birliği yaptığı iddia edildi.

Apple, yeni raporlara göre LG ile “yepyeni, çok gizli” bir katlanabilir cihaz üzerinde çalışıyor. Güney Kore’den gelen birkaç iddia, katlanabilir cihazın bir iPad veya MacBook olabileceğini öne sürüyor. Ancak Apple’ın lezzetleri ile ünlü Ming-Chi Kuo, bir iPad/iPhone hibrit cihazını dört gözle bekliyor.

Apple katlanabilir iPhone, 2025 yılına kadar tanıtabilir mi?

The Elec tarafından paylaşılan yakın tarihli bir rapora göre, Apple ve LG arasında katlanır panel için bir anlaşma çoktan başladı. HP’ye satılan paneller, LG’nin şirketin 11 inçlik dizüstü bilgisayarlarındaki ekranlarında görünecek. Ancak son iddialara göre Apple, iPhone için bu paneller için uğraşıyor olabilir.

Bu panele ek olarak her iki firmanın da OLED katlanır uçakları var. Katlanabilir OLED ekranın yeni iPad, MacBook veya iPhone/iPad karışımında kullanılabileceği varsayılıyor.

Mark Gurman ve Ross Young daha önce bu ekranın 20 inç olacağını söyleseler de yeni raporda herhangi bir boyut verilmedi. Ancak panelin “ultra ince camlı tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için tasarlandığı” iddia edildi.

Apple’ın ünlü spikeri Ming-Chi Kuo, 2025’e işaret ederek önceki bileşik iPhone’dan beklentilerini değiştirdiğini söyledi. Kuo, Apple’ın ilk katlanabilir ürününü 2025’te piyasaya süreceğini söyledi. Kuo, cihazın bir iPad veya iPad/iPhone hibriti olabileceğini doğruladı.

Daha önceki raporlara ve en son Elec sızıntısına bakıldığında, Apple’ın ilk katlanabilir cihazının 2025’e kadar çıkmayacağına inanılıyor. iPhone, iPad veya diğer cihazlar için olası çıkış tarihi de 2026 veya 2027 olabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir