Apple ürünü yazılım güncellemesinde alınan hata sonrası Apple harekete geçti. Yapılan yeni güncelleme ile artık yazılım güncellemeleri sorunsuz bir şekilde yapılabilecek. Yaşanan hataya karşı hızlı bir şekilde harekete geçilmiş olması ise kullanıcıları sevindirdi.

Dünya genelinde yüksek bir kullanıcı sayısına sahip olan Apple Studio Display stüdyo geçtiğimiz günlerde ürün yazılım hatası ile gündeme gelmişti. Apple resmi destek sayfalarında ve çeşitli internet platformlarında yer bulan gelişme sonrası Apple’dan yeni güncelleme geldi. Hatanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Ancak hatanın Apple’ın gözden kaçırdığı bir güncelleme eksikliği nedeniyle yaşandığı öne sürüldü.

Apple Studio Display İmzası Unutuldu Mu?

15.4.1 sürümde Studio Display için imzalamayı durdurması, mevcut uygulamayı kullananların güncellemeyi alamamasına neden oldu. Bu durumun ortaya çıkması sonrası Apple 15.4 sürümünü tekrar imzalayarak kullanıcılara sunmaya başladı. Böylece imzalanmamış olması nedeni ile güncellemeyi alamayan milyonlarca kullanıcı, yapılan değişiklik sonrasında güncellemeyi almaya başladı.

Yapılan değişiklikler sonrası şu anda tüm güncellemeler sorunsuz bir şekilde alınabilir. Ancak web kamerasında yaşanan hataya yönelik şirket tarafından henüz kesin bir çözüm getirilmiş değil.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir