“Peek Performance” mottolu Apple etkinliği öncesinde beklenenler oldu ve yeni ürünler için Apple Store kapatıldı. 8 Mart Apple etkinliğinden önce Apple etkinliğinin gerçekleşmesinden önce Apple her zaman gerçekleştirmiş olduğu adımı attı ve “Performansımız başlamak üzere” dediği önemli sunum gerçekleşmeden önce App Store’u kapattı. 

Şu an için Apple’ın resmi sitesi üzerinden herhangi bir ürün satışı yapılmıyor. Apple Store saat 22:00 saatlerinde tekrar aktif hale gelecek ve aktif hale getirildiğinde ise Peek Performance etkinliği kapsamında tanıtımı yapılan tüm yeni ürünler sitede yerini alacak. Saat 21:00 saatinde başlayacak olan 2022’nin ilk Apple etkinliği kapsamında ilk olarak Mac Studio sunulacak gibi gözüküyor. Söz konusu bu bilgisayar modeli, Mac ve Mac Pro arasında yer alacak. Mac Mini’nin profesyonellere özel olarak duracak gibi gözüken Mac Studio, büyük ihtimalle M1 Pro / M1 Max işlemcilere sahip olacak. Etkinlik ile beraber aynı zamanda 5G özelliğine sahip olacak olan en uygun fiyatlı iPhone modeli olacak olan iPhone SE 5G de sunulacak. 

4 3

Söz konusu bu telefon mevcut iPhone SE ile aynı tasarıma sahip olacak. Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre 27 inç Apple Studio Display adlı monitör modeli de sunulacak. Bu A-serisi işlemciye ve iOS işletim sistemine sahip olacak iddiası olacağı söylenen ürün, 27 inç bir LCD ekran özelliğine sahip olacak ve aynı zamanda Pro Display XDR’dan daha uygun fiyat etiketine sahip olacak. Etkinlik ile beraber iPad Air de gelecek gibi gözüküyor. A15 Bionic ya da bir iddiaya göre M1 işlemci sistemine sahip olacak olan bu ürün, halihazırda bulunan iPad Air’den tasarımsal olarak yalnızca yeni mor renk seçeneği de çıkarılacak. Apple’ın etkinliği kapsamında iPhone 13 ve 13 mini için henüz sunulmayan yeşil renk seçeneği sunulacağı da elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Elde edilen bu bilgilerin yanı sıra Apple’dan yakın zaman içerisinde yeni bir tasarıma sahip olacak olan 30W GaN şarj cihazı da gelebilir.

Vivo Nex Fold modelinden ilk bilgiler geldi

Apple, bu yılın son aylarında ise gelişmiş düzeyde kablosuz kulaklık olan AirPods Pro 2, Watch Series 8, Watch SE 2, sporculara özel yeni Watch ve iPhone 14 serisinin de tanıtımı yapılacak. Aynı zamanda yeni Mac Pro ve iMac Pro üzerinde de aktif olarak çalışmaya devam ediyor. Aynı zamanda 7K çözünürlükte üst seviye bir monitör de yakın zaman içerisinde sunulacak gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir