Apple Salı günü, 18 Ekim’de şirketin yeni MacBook dizüstü bilgisayarları ve AirPods kulaklıkları duyurabileceği bir lansman etkinliği düzenlemeyi planladığını duyurdu.

Etkinlik, medyaya yapılan davetlerde ve Apple’ın kıdemli pazarlama başkan yardımcısı Greg Joswiak’ın “serbest bırak” sloganıyla attığı bir tweet’te açıklandı. AirPods ve Apple’ın en pahalı ve en büyük MacBook’ları, her iki ürün için de en yeni modeller 2019’da piyasaya sürüldüğü için revizyona gidecek. Şirket, koronavirüsün başlangıcından bu yana sanal lansman etkinlikleri düzenlediğinden, lansman

Apple’ın yeni iPad 9 lansman tarihi sızdırılmış olabilir

Apple’ın web sitesinde yayınlanacak. 2020’de pandemi. Apple genellikle yeni ürünleri, satışlar için yılın en yoğun zamanı olan tatil alışveriş sezonu öncesinde piyasaya sürüyor. Apple, MacOS işletim sistemini çalıştıran dizüstü ve masaüstü bilgisayar serisini, Intel tarafından üretilen işlemcileri kullanmak yerine tasarladığı çiplerde çalışacak şekilde güncelliyor. Şimdiye kadar Apple, çiplerini kullanarak MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini ve iMac bilgisayarları piyasaya sürdü.

Ancak Apple, Mac Pro masaüstü ve daha büyük MacBook Pro dizüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere en güçlü masaüstü bilgisayarlarını henüz kendi yongalarını kullanacak şekilde güncellemedi. Geçen ay Apple, yeni iPhone ve Apple Watch modellerini duyurmuştu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir