Apple'ın yeni iPad 9 lansman tarihi sızdırılmış olabilir - Haberler - indir.com

Apple'ın yeni iPad 9 lansman tarihi sızdırılmış olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-24 15:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Eylül ayına yaklaşılırken Apple ile ilgili iddialar arttı. Gelen son bilgilere  göre iPad 9 lansman tarihi sızdırılmış olabilir.

Apple, sonbaharda yapacağı tanıtımlarda pek çok yeni modele yer verecek. iPhone 13 serisi dışında yeni tanıtımda yer verilmesi beklenen modeller Apple Watch 7, AirPods 3 ve iPad Mini 6 ve iPad 9. Tanıtılacak modeller net olarak bilinmese de iPad 9 hakkında yaşanan son gelişmeler, tanıtım tarihi konusunda yeni bilgiler sunuyor.

Apple Hangi Modeli, Ne Zaman Tanıtacak?

Gündemde yer alan iddialara göre Apple Watch 7 ve AirPods 3 modelleri iPhone 13 tanıtımlarında yer alacak. Ancak son gelişmelerde ön plana çıkarılan model iPad 9 oldu. Digitimes’ta yer bulan yeni gelişmelere göre Apple'ın iPad'ler için yeni Titanium kasaları tercih edeceği belirtildi. Daha önce Apple Watch modellerinden görmeye alışkın olduğumuz özel alaşım, iPad 9 ile birlikte tabletlerde de kullanılacak. İddialara göre farklı versiyonlar için farklı malzemeleri kullanmayı planlayan Apple,  bazı iPad 9 modellerinde ise PVD tarafından işlenecek alüminyum alaşımlı kasaları kullanacak.

iPad 9 Eylül’de Geliyor!

Apple’a yakın kaynaklarda yer alan gelişmelere göre iPad 9 serisi için tanıtım tarihi Eylül ayı olacak. 14 Eylül’de tanıtım yapacağı bilinen Apple, bu tarih itibariyle yeni iPad 9 modellerine de yer verecek.

9. nesil ucuz iPad modellerinde önemli tasarım değişiklikleri yer almayacak. Apple’ın yeni modelleri için satış tahminleri 50 milyon seviyelerinde. Bu nedenle de şirket 60 milyon cihaz üretimi planlamış durumda. Gündemde yer alan iddialarda çok fazla cihazın yer alması, hepsinin aynı tanıtımda yer almayacağını da gösteriyor. Bu bakımdan Eylül ayı içerisinde Apple, birden fazla model ile tanıtım gerçekleştirebilir ve her tanıtımda farklı ürünlerini ön plana çıkarabilir.

Online Tanıtım Yapılabilir!

Pandemi nedeniyle geniş katılımlı bir etkinlik yapması beklenmeyen Apple için şu andaki senaryolar online tanıtımları ön plana çıkarıyor. Böylece tanıtım günleri kapsamında tüm cihazların yer alacağı sıralı tanıtımlar da gerçekleştirilebilir. Eylül ayına az bir süre kala, tanıtım programlarıyla ilgili daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor.





PAYLAŞ