Apple’ın Mart ayında tanıtması beklenilen M3 Macbook Pro ve OLED iPad Pro cihazlarının üretimine başladığı açıklandı.

Apple, ürün yelpazesini yenilemeye ve genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda şirketin önümüzdeki aylarda bir etkinlik gerçekleştireceği ve burda yeni ürünlerini sergileyeceği söyleniyor. Bu tanıtım etkinliğinde OLED iPad Pro gibi müşterilerin karşısına çıkacak olan tüm cihazlar ortaya çıktı.

Apple, Mart'ta TanıtılacakYeni Ürünlerinin Üretimine Başladı!

Apple, M3 Macbook Air ve OLED iPad Pro’nun üretimine başladı

Apple analisti Mark Gurman tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, mart ayının sonlarına doğru gerçekleşmesi beklenen etkinlikte yeni iPad Air, M3 Macbook Air ve iPad Pro tanıtılacak. Bu cihazlar ile ilgili bilgiler mevcut.

Ortaya çıkan bu bilgilere göre M3 işlemcisinden güç alan Macbook Air 13 inç ve 15 inç olarak iki farklı versiyon ile karşımıza çıkarken  iPad Pro’nun OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Analist tarafından yapılan açıklamaya göre Apple, bu iki cihazın üretimine başladı ve lansman gününden sonra satışa sunacak.

Diğer merak ile beklenen cihaz olan 12,9 inç iPad Air modelinin ise halen geliştirilme aşamasında olduğu düşünülüyor. Bu düşünceye rağmen 12.9 inç iPad modelinin mart ayında müşterileri ile buluşacağı ihtimali haberlerimiz arasında. 2023 yılında yeni bir iPad moeli çıkarmayan Apple‘ın 2024’te tüm modellerini yenilemesi bekleniyor.

Apple 12,9 inç iPad Air Özellikleri Ne Olacak?

12,9 inçlik iPad Air modeli şimdiye kadar gördüğünüz en büyük ekrana sahip model olurken bu modelin Apple M2 işlemcisinden güç alması bekleniyor. M1 işlemcisine göre yüzde 18 daha hızlı olan M2, grafik performansında M1’den yüzde 35 daha yüksek performans sergiliyor. Apple M2’nin Intel Alder Lake masaüstü işlemcilerini de geride bırakıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir