Apple, yakın zamanda birçok yeni ürün ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Markanın büyük beklenti içinde olunan iPhone 14 üzerindeki çalışmaları devam ederken, şirket Eylül ayında gerçekleştireceği etkinliğe sıkı hazırlanıyor. Şimdi ise Apple’ın dört yeni akıllı ev cihazları üzerinde çalıştığı ve yakın zamanda sunacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta açıklamalar yapan Mark Gurman’a göre Apple, önümüzdeki dönemde dört yeni iPhone 14 modeli, yeni akıllı saat serisi olan Watch SE ile Watch Series 8 ve sporculara özel Watch Pro’nun geleceğini belirtti. Diğer yandan ise Apple TV, M2 işlemcili iPad Pro ve USB-C girişli iPad ile M2 işlemcili Mac Pro modellerini göreceğiz. Ayrıca markanın ilk karma gerçeklik başlığı ile 15 inç MacBook Air, M2 ve M2 Pro’lu Mac mini ile yeni Airpods Pro modelleri karşımıza gelecek.

Tablet pazarında Apple hakimiyeti sürüyor

Akıllı ev ürünleri geliyor

apple dort yeni akilli ev aleti ile geliyor

Apple’ın yeni ürünlerinde dört yeni akıllı ev cihazının da geleceği iddia ediliyor. Şirketten kesin olarak yeni HomePod modelinin gelmesi beklenirken, Gurman tarafından ifade edilenlere göre diğer akıllı ev ürünlerinin arasında bir tane de ekran bulunuyor. Bu beklenen ekran için ise iPad ile HomePod cihazlarının entegre olacağı düşünceleri ortaya çıkıyor. Şirketin bunların yanı sıra 2024 yılı için bir Apple TV, kamera ve HomePod cihazlarını bir araya getirerek hibrit bir akıllı ev ürünü olarak sunma olasılığı da bulunuyor.

Bu bahsedilen birçok ürünün 2023 yılına kalması olası gözükürken, 2022 sonunda gelecekler arasında yeni iPhone 14 serisi, AirPods Pro ve yeni akıllı saatlerin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle amiral gemisinin yeni üyesi olacak olan iPhone 14’ün ne gibi özellikler sunacağı ise oldukça merak ediliyor. 16 Eylül tarihinde Apple’ın söz konusu etkinliğini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir