Ofise dönüş için yeni bir plan yapan Apple, çalışanlarının tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Çalışanlar, ofise dönmemek için imza kampanyası düzenledi.

Korona virüs ile başlayan pandemi döneminde, şirketler evden çalışma sistemine geçiş yapmak zorunda kalmıştı. Apple gibi teknoloji devleri ise binlerce çalışanı ve mağazaları ile başarılı bir uyum süreci geçirmişti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan gelişmelerde, Apple ofise dönüş için yeni bir planlama yapıldığını duyurmuştu. Bu gelişmelerin ardından organize olan Apple çalışanları, ofise dönmemek için imza kampanyası başlattı.

Apple’ın bilgilerini açığa çıkaran Xiaolang Zhang davasında karar belli oldu

Apple çalışanları Apple Together’da birleşti

Apple Together tagi altında bir araya gelen çalışanlar, şirketin bu konuda daha esnek olması gerektiğini söyledi. Çalışanların ifadelerine göre uzaktan çalışma sürecinde çalışanlar kendilerini çok daha başarılı ve üretken hissediyor. Bu tip gerekçeler ile ofise dönüş ve evden çalışma noktasında yeni bir program yapılmasını isteyen çalışanlar, şu anda Apple’dan gelecek yanıtı bekliyor. Ancak Apple, yoğun gündeme ve katılıma karşın şu ana kadar konuya dair bir açıklama yapmadı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir