Apple, Airpods Pro 2. nesil MagSafe şarj kutusunu ayrı bir ürün olarak Apple Store da satışa sundu. Fiyatı güncel olarak 3.599 Tl olan bu ürün ikinci nesil AirPods varsa  Lightning şarj kılıfından USB-C geçmek istiyorsanız bu yeni ürünle daha ekonomik hale getirebilirsiniz.

Ürünün teslim tarihi 3-4 hafta sonrası için görünüyor. Yılbaşı için güzel bir hediye olabilirdi ancak apple mağazalarında stok durumuna göre tarihlerde bir değişiklik olabilir.

AirPods 2. Nesil ve MagSafe Şarj Kutusu Özellikleri

Adsiz tasarim 9 1

Hassas bulma özelliğine sahip U1 çipi ile çantanızda yerini bulmaya yardımcı olur. Yakınınızda olmasına rağmen bulamıyorsanız dahili hoparlörden ses çalabilirsiniz. Yerleşik kordon halkasıyla çantanıza takmanıza olanak sağlar bu şekilde hep elinizin altında olur. Toz, ter ve suya dayanıklılığıyla hava koşullarına uygun olarak tasarlanmıştır.

Dokunmatik kontrol, oynatma işlevlerini gövdeden yönetmenize ve yukarı  aşağı hafif bir kaydırmayla ses seviyesini ayarlar. Duyuru bildirimleri ile önemli mesaj ve uyarılarınızı Siri’nin okumasını sağlayın. Ses paylaşımı ile herhangi AirPod seti arasında kolay bir şekilde şarkı veya program paylaşın.Yalnızca Apple da geçerli olarak AirPods’ unuza emoji, isim ve baş harfi kazıtabilirsiniz.

Bu yeni gelişme USB-C ye geçiş yapmak isteyen kullanıcılara önemli bir adım olarak görülüyor. Hem teknolojik yenilik hem mevcut cihazlarını yükseltmek isteyen kullanıcılar için bu yenilik markanın aksesuar alanında yeni fikir çabalarını gösterirken Apple’nın yazılım güncellemesiyle kullanıcı deneyimini daha da iyileştirileceği bekleniliyor. 

UyumlulukAirPods Pro (2. Nesil)
Bağlantı TipiUSB‑C
ÇipTam Konum Bulma Özellikli U1 Çip
Sesli Bulma ÖzelliğiVar (Hoparlörden ses çalabilme)
Dayanıklılık DerecesiIP54 (Toza, tere ve suya dayanıklı)
Şarj EdilebilmeApple Watch ve MagSafe şarj aygıtı ile; USB-C veya Qi şarj aygıtıyla
Ağırlık50,8 gram
BoyutlarDerinlik: 21,7 Genişlik: 60,6 mm Uzunluk: 45,2 mm

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir