Her yıl ses getiren lansmanları ile ürün tanıtan Apple bu yıl AirPods Max ürünün yeni modelinin çıkmayacağını duyurdu. Beklenen ürünün 2024 sonu hatta 2025’e kadar süreceğini belirtti analist Ming-Chi Kuo. Bu ürün hakkında henüz herhangi  bir bilgi paylaşılmamış durumda. Apple’ın bir özelliği olan Apple Music’te kayıpsız ses aktarımının bu üründe tam destek vermesi ve önceki ürünlere göre daha hafif bir ürün bekleniyor.

strongapple airpods max 2 modelinin en az 1 yildan once sunulmayacagini soyledistrong

Apple’ın yenilikçi ürünlerinden biri olan HomePod’un yeni versiyonunda geleceğinin bilgisini paylaştı analist Ming-Chi Kuo. HomePod Mini 2’nin 2024’ün sonlarına doğru sunulacağı öngörülüyor. Henüz bu yeni ürün içinde bir bilgi sunulmuş değil. Ürün hakkında beklentilerin düşük olduğu söz konusu. Tüm bu duyurulara ek olarak Ming-Chi Kuo Apple’ın Airpods konusunda ki önemli gelişmesinden bahsetti. Apple piyasaya sunacağı yeni Airpods modeliyle kullanıcılarına uygun fiyatlı Airpods modelinin 2024 yılında geleceğini ve alt seviye kablosuz kulaklık modellerinin önünü keseceğini belirtti.

Geçtiğimiz yıllarda neslini dolduran Apple HomePod ürünün yenisinin 2. Nesil olarak geleceği duyuruldu. Yeni ürün 2. Nesil Apple HomePod eski nesille benzer bir tasarımda geleceği ancak iki yeni renk ile tanıtılacağı belirtildi. Etkileyici ses performansıyla bilinen ürünün yeni nesilde daha güçlü olacağı belirtildi. Yeni ürün hakkında tanıtım yapan Apple ürün hakkında şunları belirtiyor; “HomePod zengin ve derin baslar ve etkileyici tizlerle inanılmaz bir ses kalitesi sunuyor. Özel olarak geliştirilmiş yüksek gezinimli woofer, diyaframı etkileyici şekilde 20 mm hareket ettiren güçlü motor, yerleşik bass-EQ mikrofon ve taban çevresindeki hüzmeleme özellikli beşli tweeter dizilimi bir araya geldiğinde son derece güçlü bir akustik deneyim elde ediliyor. Yazılımlarla ve sistem algılama teknolojisiyle desteklenen S7 çip, akustik sistemin tüm potansiyelinden en iyi şekilde yararlanan daha gelişmiş bilişimsel ses teknolojileriyle çığır açan bir işitsel deneyim yaşatıyor.” 

Akıllı ev sistem teknolojisinin yenilikleri bu üründe bir araya geliyor. Ürün tanıtımında Apple aktarıyor; “Ses Tanıma özelliği sayesinde HomePod, duman ve karbonmonoksit alarmlarını dinleyebiliyor ve ses algıladığında doğrudan kullanıcının iPhone’una bildirim gönderiyor. Yeni yerleşik sıcaklık ve nem sensörü iç mekanlarda ölçüm yapabiliyor. Böylece kullanıcılar odada belirli bir sıcaklığa ulaşıldığında perdeleri kapatan veya fanları otomatik olarak çalıştıran otomasyonlar oluşturabiliyor.

Siri’yi etkinleştiren müşteriler, tek bir aygıtı kontrol edebiliyor veya birden fazla akıllı ev aksesuarının aynı anda çalıştığı “Günaydın” gibi ortamlar oluşturabiliyor.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir