İPhone kullanıcısı iseniz ve yeni AirPods almayı düşünüyorsanız, biraz daha beklemek iyi olabilir. Çünkü Apple önümüzdeki aylarda AirPods 4 ‘ü tanıtacak. Gelecek sürüm, aktif gürültü engelleme gibi çeşitli değişikliklere sahip olacak. Fakat tüm bunlara ek olarak AirPods 4 güncellenmiş şarj kutusu ve yeni tasarımı ile birlikte gelecek.

Airpods 4’ün iki farklı versiyonu olacak

Mark Gurman’a göre AirPods 4’ün iki farklı fiyat noktasında iki versiyonu olacak. Apple hem AirPods 3’ün hem de satmaya devam ettiği düşük fiyatlı AirPods 2’nin yerine bu versiyonları koymayı amaçlıyor. Bununla birlikte kulaklıklar güncellenmiş yeni bir tasarıma sahip olacak. Yeni AirPods’un mevcut AirPods ile AirPods Pro arasında, daha kısa saplı bir tasarıma sahip olacağı tahmin ediliyor. Ergonomik iyileştirmelerin yapılması da bekleniyor fakat silikon kulaklık uçlarının gelip gelmeyeceği halen belirsiz. Bununla birlikte AirPods 4, ayrıca Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğini de içinde barındıracak. Bu özellik önceden sadece AirPods Pro’da sunuluyordu.

AirPods 4

AirPods 4 ile birlikte şarj kutusunda da bazı değişiklikler sunulacak. Haberlere göre şarj kutusu USB-C portuna sahip olacak ayrıca Findy My özelliğini destekleyecek, bu sayede ürünü kaybetme gibi bir sorunun önünde durulmuş olacak. Değişiklikler sadece bunlar ile sınırlı değil. Söylenilenlere göre Apple’ın 2024 yılının sonuna doğru, AirPods’u bir yazılım güncellemesi ile beraber işitme cihazına dönüştürmesi bekleniyor. FDA, 2022 yılında verdiği onayla beraber Apple’ın AirPods’u işitme kaybı için pazarlamasının önünü açmıştı.

2024 yılında AirPods 4 ‘ün Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıttığı Eylül ayı civarında piyasaya sürülmesi tahmin ediliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir