Apple, 3. nesil AirPods için yeni ürün yazılımı güncellemesini tanıttı. Eylül ayında,  6A300 aygıt yazılımının üst sürümü olan 6A317 karşımıza çıktı. AirPods 3 uzun aradan sonra aldığı güncellemeyle kullanıcıları tatmin etmeye odaklanıyor. 

AirPods güncellemelerinin yeni özellikleri ayrıntılarla birlikte gelmiyor. Bu neden de yazılıma nelerin dahil olduğu konusunda sürpriz yaratıyor. Kullanıcıların deneyimlemekten başka şansı kalmıyor.

Apple, kullanıcının AirPods yazılımını nasıl yükselteceği konusuna ilişkin bir yönerge de sunmuyor.

Apple, AirPods 3’ün Güncelleme Aldığını Açıkladı
Apple, AirPods 3’ün Güncelleme Aldığını Açıkladı

AirPods Yazılımı Nasıl Yükseltilir?

AirPods yazılımı genellikle bir İOS cihazına bağlıyken kablosuz yüklenir. AirPods’u kutusuna koyduktan sonra bir güç kaynağına bağlayarak bir İOS veya Mac cihazı ile eşlemek güncellemeyi zorunlu kılıyor.

Aşağıdaki adımları izleyerek donanım yazılımını kontrol edebilirsiniz:

  • AirPods’unuzu iOS aygıtınıza bağlayın.
  • Ayarlar uygulamasını açın.
  • Genel’e dokunun.
  • Hakkında’ya dokunun.
  • ‌‌‌‌‌AirPods‌‌‌‌‌’a dokunun.
  • “Ürün Yazılımı Sürümü”nün yanındaki sayıya bakın.

Apple ayrıca yakın zamanda AirPods Pro, AirPods 2, AirPods 3 ve AirPods Max için 6A3047 beta donanım yazılımı da yayınladı. Bu güncellemeler AirPods’unuzun daha kararlı çalışması ve karşılaşılabilecek hataların çözümü için yayınlanan güncellemelerdir. Ancak yeni özellik eklenmesinde bile Apple, herhangi bir AirPods güncellemesinin sürüm notlarında bunu belirtmiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir