Apple, Apple Cüzdanlarına, başka kişilerle paylaşmayı sağlayan bir dijital anahtar ekledi.

Apple, zaman zaman ilginç ürünler çıkarmasıyla gündeme gelmesiyle biliniyor. Yine son derece garip bir ürün olarak kilit tanıtımı yaptı. Bu hafta içerisinde Apple Store raflarında yerini alacak olan cihazlardan biri de kilit oldu. Zaman zaman rahatsız edici, son derece zorlayıcı ve fiziksel tuşlamayı gerektiren kilitlerin aksine Level Lock + akıllı kilit, iPhone veya Apple Watch’ta basit bir kilit olarak kullanılmaktadır. Söz konusu bu kilit uygulaması yaklaşık olarak 350 dolar şeklindedir.

apple 330 dolarlik fiziksel kilit tasarladi

Apple’a özel olarak Level Home tarafından tasarlanan ürünün, Apple’ın Home anahtar özelliği ile sorunsuz bir şekilde çalışması amaçlanmıştır. Apple Home kullanıcıları, kendilerine özel oluşturulan dijital anahtarları Apple Cüzdanlarına ekleyebilir ve daha sonra bağlı cihazlardan biri aracılığıyla giriş elde etmek için kullanabilirler. Daha önceki akıllı kilitler de Apple ürünleriyle çalışabiliyor olsa da Level Lock + daha çok ev entegre desteği sunarak, güç deposu sayesinde kullanıcıların cihazlarının şarjının bitmesi halinde beş saate kadar evlerinin kilidini açmaya yardımcı oluyor. CNBC’nin belirttiği üzere Level Lock +, Apple Store’da satılan ev destekli anahtar uygulamasıdır.

Kullanıcılar, Level Lock + uygulamasının Otomatik Kilitleme özelliğini kullanarak kapıya yaklaşmaları halinde otomatik olarak açılacak şekilde ayarlama yapabilir ve hatta Siri’ye seslenerek de cihazlarının kilidini kolaylıkla açabilirler. Kullanıcılar, Level Lock + ile kendilerine kolaylık sağlayabilirler.

Level Home Kurucu Ortağı ve CEO’su John Martin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi “Tüketici davranışı, güvenli erişimi daha kolay hale getirmek için teknolojik gelişmelere dayanacak şekilde gelişti” dedi. “Alışkanlıklarımız dijital olarak her zamankinden daha fazla iç içe.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir