Teknoloji harikası Apple, bugün 2023 yılının  App Store Ödülü kazanan en iyi uygulamalarını ve oyunlarını açıkladı. Google’nin ardından  Apple da yılın ödül kazanan en iyi oyunlarını ve uygulamalarını açıkladı. Şirket bugün 2023 yılının App Store Ödülleri’ni kazanan 14 oyunu ve uygulamayı açıkladı. Bu konuda şunlar aktarıldı: “Ödül almaya hak kazanan uygulamalar ve oyunlar kullanıcıların yaratıcılıklarını geliştiriyor, maceralarla dolu dünyalar keşfetmelerini, aileleri ve arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmelerini imkan sağlıyor. Bu yılın kazananları arasında dünyanın birçok yerinden geliştiriciler bulunuyor. 

Ödüle hak kazanan uygulamalar ve oyunlar, kullanıcılara faydalı deneyimler yaşattıkları ve kültürel gelişime ilham kaynağı oldukları için App Store’un editör ekibi tarafından seçildi. Apple ödül sahiplerini kullanıcı deneyimi, teknik yenilikler ve en iyi tasarıma sahip finale kalan 40 uygulama arasından seçti.

Bu yılın kazananları; sadece App Store’da ve Apple ekosisteminde mümkün olan yaratıcılığın, teknik yeniliklerin ve tasarımların hangi boyuta taşındığını bizlere gösteriyor. AllTrails, herkesin uygulayabileceği doğa keşifleri ve yürüyüş kılavuzları ile topluluklara yardımcı oluyor. Prêt-à-Makeup, profesyonel sanatçılar ve normal kullanıcılar için iPad’de gerçekçi bir makyaj deneyimi olanağı verirken, genişliği ve kendini ifade etmeyi ön plana çıkarıyor.

app store

Apple’nin Kullanıcılarına Sağladıkları Uygulamalar

Photomator, içindeki yapay öğrenme destekli araçlarla gelişmiş düzenleme işlerini yalın ve problemsiz hale getiriyor. MUBI, insani bir dokunuş barındıran olağanüstü bağımsız filmlerden ve uluslararası belgesellerden özel kısımlar sunuyor. SmartGym uygulaması Apple Watch’da geniş fitness raporları ve egzersiz planlarıyla kendini ön plana çıkarıyor. 

Oyun kategorisinde; Honkai: Star Rail, oyuncuları iPhone’da karmaşık karakterlerle dolu bir hikayeye ve stratejik açıdan zengin savaşlara dahil ediyor. Lost in Play efsanevi bir macerada tek tıkla ve işaretle oyuncuları çocuksu ve etkileyici bir hayal gücü dünyasına davet ediyor.

app store
app store

 Lies of P, oyunculara itinayla hazırlanmış fantastik ve karanlık bir dünyada geçen bir oyun sunuyor. Apple Arcade’deki Hello Kitty Island Adventure, etkileyici bir oyun dünyasında arkadaş edinmek gibi son derece hoş bir hedef sunuyor.” Konuda, “Geliştiricilerin, çevremizdeki dünyayı yeniden tanımlayan muhteşem uygulamalar ve oyunlar yapma yollarını görmek ilham verici.” diyen Apple CEO’su Tim Cook, sözlerini şöyle devam ettirdi: “Bu yılın galipleri, geliştiricilerin hayallerini gerçeğe çevirmek için nasıl sınırsız bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Bu da ortaya tamamen eşsiz, olağanüstü derecede kaliteli ve belirli amaçlara yönelik uygulamalar ve oyunlar çıkmasını sağlıyor.” Apple tarafından seçilen tüm uygulamaları ve oyunları burada görebilir ve sunulan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir