Apple’ı yakından takip ederek çeşitli bilgilere sahip olan Mark Gurman’a göre “iPad ve MacBook karışımı” olarak tanımlanan 20 inç boyutunda bir katlanabilir ekranlı cihaz üzerinde çalışmalar yapıyor olabilir. 

TikTok bu senenin marka trendlerini açıkladı

Gurman, Display Supply Chain Consultants’ın CEO’su ve analisti Ross Young’ın iddialarına destek vererek Apple’ın gerçekten de bu tür bir katlanabilir akıllı cihazın yapılabilirliği ile ilgili iddiaları destekleyerek Apple’ın gerçekten de bu tarz bir katlanabilir cihazın yapılabilirliği ile ilgili olarak araştırma yaptığını dile getiriyor. Young, geçtiğimiz hafta içerisinde Apple’ın büyük ve katlanabilir ekranlı bir cihaz geliştirme ile ilgili olarak sözde planları ile dikkat çekmişti. 

45

Gurman, cihazın fiziksel bir klavye ve touchpad içermeyen çift katmanlı bir ekrana sahip olacağını ve cihazda gezinme ve yazı yazmanın, tamamen dokunmatik ekran üzerine kurulan tabanlı olacağını da iddia ediyor. Söz konusu bu akıllı cihazın çıkış tarihi ile ilgili olarak ise Young’ın 2026 yılı tahmininden söz edildi. Halihazırda Lenovo, tam orta kısımdan ikiye katlanabilir dokunmatik ekranlı bir dizüstü bilgisayar şeklini alan 13 inçlik bir ekrana sahip olan ThinkPad X1 Fold ile benzer bir cihazı gerçeğe dönüştürdü. Fakat Lenovo, şu an için bu teknolojiyi mükemmel hale getirmedi. Eğer Apple gerçekten de bu şekilde bir cihazı kullanıcıların beğenisine sunacak olursa, söz konusu teknolojiyi çok daha kullanışlı bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunabilir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir