Apex Legends Mobile yakın zaman içerisinde daha fazla ülkede oynanabilecekler. Geçtiğimiz yıl kapalı beta haliyle yola koyulan bu oyun, yalnızca birkaç ülke içerisinde dağıtıma sunulmuştu. Gelecek hafta itibariyle 10 ülkede daha iOS ve Android akıllı cihaz sahipleri oyuna erişim sağlayabilecekler. 

Chrome şifreleri hatırlamayı daha da kolaylaştıracak

Söz konusu ülkeler ise şu şekildedir; Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Malezya, Filipinler, Endonezya, Meksika, Peru, Arjantin ve Kolombiya. Oyun kapalı beta sürecinde Hindistan’da da oynanabiliyordu. Fakat Hindistan yeni genişleme adımına bu durum dahil edilmedi. Apex Legends Mobile’ın ne zaman daha fazla ülkede sunulacağı ile ilgili şu an için Respawn tarafından bilgi aktarılmış değildir. Şirketten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, kısıtlı bölgesel olarak sunulmasının arasından elde edilecek bilgiler doğrultusunda küresel çıkış ile ilgili detaylarında sunulacağı belirtildi. Test sürecindeki ülkelerde yaşayanların sürece dahil olmaları için kayıtlar açılmış durumdadır. 

12 12

PC oyunlarının mobil versiyonları, oyuncular tarafından oldukça seviliyor. PUBG Mobile ve Call of Duty: Mobile, ocak ayı içerisinde App Store’un en çok indirilenler listesinde ilk sıralarda yerini aldı. Bu oyunlar, yapımcıları için oldukça karlı oldu. League of Legends: Wild Rift sayesinde Riot Games, 150 milyondan fazla gelir sağlanmıştı. Call of Duty: Mobile’da oyuncuların yapmış olduğu harcama ise 1.5 milyar dolara kadar çıkmış durumdadır. Apex Legends Mobile, EA’in elindeki tek büyük mobil oyun olmayacak. Şirket, Battlefield’ın mobil oyununu test etmeye başladı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir