Apex Legends Mobile, iOS kullanıcıları arasında indirme rekorları kırdı. Apex Legends Mobile, 60 ülkede App Store’un zirvesinde yer almayı başardı. İşte detaylar:

Apex Legends Mobile çıktı

Respawn Entertainment’ın popüler battle royal oyunu Apex Legends Mobile, çıkışının ilk haftasında App Store reytinglerini yükseltmeyi başardı. Apex Legends Mobile, 17 Mayıs’ta piyasaya çıktı ve 60 ülkede en çok indirilen iOS oyunu oldu.

Apex Legends Windows indir

Apex Legends Mobile, haftanın iOS için en çok indirilen oyunu oldu

İlk olarak Şubat 2019’da konsollar ve PC’ler için piyasaya sürülen Apex Legends, geçen haftadan bu yana mobil oyuncular arasında oldukça popüler hale geldi. Apex Legends Mobile, PUBG’nin Hindistan’a özel sürümü Battlegrounds Mobile India’yı geride bırakarak Türkiye dahil 60 ülkedeki uygulama mağazalarında bir numara oldu.

Apex Legends Mobile, 17 Mayıs’ta duyurulmasına rağmen daha geniş bir kitlenin dikkatini çekmeyi başardı. Ama Battle Royale dünyasını yeniden kurmayı başardı. 60 ülkede 1 numara olan oyun, aynı zamanda 89 ülkede App Store’da en çok indirilen 10 uygulama arasında yer aldı.

Apex Legends Mobile’ın özel başarısı, oyun piyasaya çıkmadan önce başladı. Respawn Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, çıkış tarihi itibariyle Battle Royale oyunu için 15 milyondan fazla oyuncu ön kayıt yaptırdı.

Şirket, ön kayıt yaptıran oyunculara özel ödüller sunmanın yanı sıra, ön kayıt yaptıran her oyuncu için kilidi açılacak bir dizi ödülü de duyurdu. Yani daha fazla ön kayıt, daha fazla ödül demektir.

Geçtiğimiz haftalarda, 3. mali yıl 2022. Üç aylık mobil gelir raporunu yayınlayan EA Games, yüzde 78’lik bir artış gördü. Bu devasa büyüme, oyun stüdyolarının mobil pazardaki yatırımlarını genişletmesine olanak sağladı.

Apex Legends’ın şu ana kadar çok karlı bir iş olduğunu da göz ardı etmeyelim. EA Games’in Battle Royale oyunu rakiplerini rekor kazançlarla geçmeyi başardı. 2019 yılında tanıtılan Apex Legends’ın şu ana kadar 2 milyar dolar gelir elde ettiği söyleniyordu.

Peki sizler Apex Legends Mobile’ı deneyimleme fırsatı bulabildiniz mi? Eğer oyunu indirdiyseniz deneyimlerinizi ve görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir