Değerli olduğunu düşündüğünüz veya büyüklerinizden değerli olduğunu duyduğunuz eşyalarınızın değerini Bu Kaç Para Eder? uygulaması ile öğrenebilirsiniz.

Muazzez Bodur‘un kurucusu olduğu Bu Kaç Para Eder? uygulaması ile yıllarca evlerinizin bir köşesinde duran dededen kalma saat, büyük annenizin çeyizinden kalma yemek takımı veya babanızdan kalma eski silah gibi eşyalarınızın değerlerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Uygulama 100’ün üzerindeki ekspertiz aracılığı ile her döneme, ülkeye ve sanatçıya ait toplamda 30 kategoride eski eşya, antika sanat eserlerinin sanal ortamda ekspertiz hizmetini sunmaktadır. Bu Kaç Para Eder? uygulaması ile eski eşyalarınızı keşfedebilir, satarken veya satın alırken değerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Uygulama üzerinden Ahşap objeler, mobilyalar, altın ve gümüş objeler, pirinç ve bronz objeler, halı ve kilimler, madalyalar, çini ve porselenler gibi daha bir çok antika değeri taşıyan objenin gerçek değerini öğrenebilirsiniz.

Belirli bir alanda sınırlı kullanıcıya hitap etmesine karşın kendini geliştirmeye devam eden Bu Kaç Para Eder? uygulaması ilerleyen zamanlarda eserlerin satılacağı bir platform olma hedefinde. Müşterilerin ekspertiz raporu ile eserleri için teklif alabilecekleri bir platform oluşturmayı hedefleyen Bu Kaç Para Eder? önümüzdeki 3 ay içerisinde tüm hazırlıklarını bitirmeyi hedefliyor. 

Eğer sizde sahip olduğunuz eşyaların antika değeri taşıdığına inanıyorsanız hemen Bu Kaç Para Eder? uygulamasını sitemiz üzerinden indirerek ekspertiz değerlendirmesi yaptırabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir