Son dönemlerin en popüler uygulamalarından bir tanesi olan Anonimsin, kullanıcıların anonim olarak mesaj alması ve mesajları okumasını içeriyor. Özellikle kullanıcıların arkadaşlarından dürüst mesajları alması adına geliştirilen Anonimsin, kullanıcıların profil oluşturarak arkadaşlarını davet edebildiği bir sistem üzerinde çalışıyor. Eğer siz de anonim uygulamasında profil açmak ve ardından profil fotoğrafı eklemek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Türkçe alt yapısıyla kullanıcıların kolay bir şekilde kullanabildiği Anonimsin, kişilerin üye olması ile ücretsiz olarak kullanılabilir duruma geliyor. Profil oluşturmak isteyen kullanıcıların en çok dikkat etmesi gereken detaylardan bir tanesi profil resmi. Öyle ki profil resmi, kullanıcıların en çok dikkat çekmesini sağlayan durumlardan bir tanesi. Mesaj almak ya da başkalarına anonim olarak mesaj göndermek adına profil fotoğrafı dışında profilinizdeki diğer alanları da doldurmanız daha etkili bir profile sahip olmanızı sağlayacaktır. 

Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Cloaq 

Anonimsin’de profil fotoğrafı nasıl yüklenir?

Kullanıcıların bu konuda sorun yaşamasının en önemli sebebi üyelik alma sırasında herhangi bir fotoğraf yükleme işleminin yapılmaması. Uygulamanın sistemi gereği, profil fotoğrafının daha sonradan yüklenmesi gerekiyor. Bu nedenle öncelik olarak profil açmanız ve daha sonra profil ayarlarından profil fotoğrafınızı ayarlamanız söz konusu.

Profil fotoğrafı ayarlamak için anonim uygulamasını açın ve daha sonra üyelik bilgilerinizle Anonimsin uygulamasında oturumunuzu açın.

2019 01 26 23 19 33 1548533991

Daha sonrasında ise sağ üst kısımda bulunan yeni bölümden profil resmi seçeneğine dokunun.

2019 01 26 23 20 11 1548534015

Profil resmi seçeneğinde varsayılan olarak bir fotoğraf yer alacaktır. Bu profil fotoğrafını değiştirmek için resim seç butonuna dokunarak istediğiniz fotoğrafı seçmeniz ve uygulamaya eklemeniz yeterli olacaktır.

Profil fotoğrafını değiştirebilmek adına yapacağınız bu işlemler sonrasında kolay bir şekilde fotoğrafınız değişecek ve uygulamadaki görünümünüze seçtiğiniz fotoğrafa göre farklı olacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir