Bir arama nasıl kaydedilir, yasal mı? En iyi arama kaydedici hangi uygulama? Android’de telefondaki konuşmalar nasıl kaydedilir? Gelin inceleyelim;

Her aramayı nasıl kaydedeceğinize dair tüm ilginç ayrıntılar burada! Bir telefon görüşmesi nasıl kaydedilir ve yasaldır ve en iyi arama kaydedici hangisidir? Bu makale daha fazla soruya yanıt sağlar. Öncelikle, telefonda konuşurken ses kaydetmenin kötü niyetli bir işlem olmadığını unutmayın.

Birçok akıllı telefon kullanıcısının önemli konuşmaları daha sonra tekrar dinlemesi ve konuşmanın önemli kısımlarını not etmek için kaydetmesi gerekebilir. Saymak için başka birçok neden var. Tüm bunlar, çağrı kaydediciler hakkındaki olumsuz düşünceleri ortadan kaldırır.

İş veya özel hayatınız gün içinde çok fazla telefon görüşmesi yapmanız anlamına geliyorsa ve bazıları sizin için çok önemliyse, konuşmanızı kaydetmek sizin için çok önemlidir. İyi bir seçimdir. Sürekli telefondaysanız, önceki telefonda ne konuştuğunuzu tam olarak hatırlamayabilir veya unutabilirsiniz.

Konuşmalar nasıl kaydedilir?

İlk olarak, otomatik arama kaydedici uygulamasını indirin. Uygulama, otomatik arama kaydı özelliğine sahiptir. Test etmesi için birini arayın. Sol üst köşede kırmızı bir nokta belirir. Bu nokta, aramanın kaydedildiğini gösterir. Çağrı sona erdiğinde, bildirim panelinde “Yeni Kayıt” başlıklı bir bildirim göreceksiniz. Bir not eklemek için Not Ekle düğmesine dokunabilir ve sonraki adıma geçmek için bildirime tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada arama kayıtlarını dinleyebilir, kaydedebilir ve silebilirsiniz. Android’de bir telefon görüşmesini kaydetmek için uygulamayı kullanmanız gerekir.

Bunun için kullanabileceğiniz birçok uygulama var. En ücretsiz uygulamalardan birini seçerek ilk adımı atabilirsiniz. Bu yazının devamı için Auto Call Recorder uygulamasına devam etmek için yukarıdaki bağlantıdan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. otomatik arama kaydedicinin en iyi yanı sizi rahatsız etmemesidir. Uygulamayı yükledikten sonra yaptığınız tüm konuşmalar otomatik olarak kaydedilecektir. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamaya gerekli izinleri vermeniz gerekmektedir.

Telefon Konuşmaları Galaxy S10’da Kaydediliyor

Bu izinleri verirseniz, aramanız otomatik olarak kaydedilecektir. Denemek için arkadaşlarınızı ve ailenizi arayabilirsiniz. Sol üst köşedeki kırmızı nokta, bir arama kaydının devam ettiğini gösterir. Bunu yapmak için uygulamayı indirmeniz yeterlidir.

Automatic Call Recorder Özellikleri

  • Uygulama da depolama desteği mevcut.
  • Dilerseniz tüm görüşmeler yerine belirli kişilerle yapılan görüşmeleri kaydetme imkanınız var.
  • Ses kaydına açıklama ekleyebilirsiniz.
  • Basit kullanımı var.
  • Belirli kişilerden gelen aramaları otomatik kaydetme özelliği mevcut.

Siz telefon görüşmelerinizi kaydediyor musunuz? Ve kaydediyorsanız tercih ettiğiniz başka bir uygulama var mı? Görüşlerinizi ve önerilerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir