Telefonunuzun size bildirimlerle saldırması için çok fazla uygulamaya ihtiyacınız yok. Android’de bildirimler nasıl kapatılır?

Facebook ve Twitter hesap ayrıntılarınızı ekleyin, bir veya iki e-posta adresi ekleyin, neredeyse tüm haberleri, sosyal ve fitness uygulamalarını yükleyin ve cep cihazınız hemen bip sesi çıkaracaktır.

Android’de kilit ekranında bildirimler nasıl gizlenir?

Bildirimler elbette faydalıdır, ancak çok fazla bildirim olursa onları görmezden gelmeye başlarlar. Önemli bir şeyi kaçırmanın zamanı geldi.

Bu nedenle, bir Galaxy S4, HTC One, LG G3 veya başka bir Android cihazı kullanıyor olsanız bile, bunları nasıl kapatacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Android’de bildirimler nasıl kapatılır?

Belirli bir uygulamadan (örneğin bir oyundan) herhangi bir bildirim almak istemiyorsanız, bunları tamamen kapatmanın kolay bir yolu vardır. Ayarlar > Uygulamalar > Tümü’ne gidin ve istediğiniz uygulamaya gidin.

Uygulamaya dokunun ve Bildirimleri göster seçeneğinin işaretini kaldırın. Bu uygulamadan başka bir şey görmeyeceksiniz. İş bitti!

Bildirimleri kontrol edin

Belirli uygulamalar için bildirimleri tamamen kapatmak istemiyorsanız, bunları daha ayrıntılı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Alarmları değiştirin

Bir yol, en önemli uygulamalar için bildirim tonunu değiştirmektir. Tüm uygulamalar varsayılan bildirim tonunuzu kullanır, bu nedenle bildirimlerini kontrol etmek istediğiniz uygulamalar için değiştirirseniz, o uygulamanın tonunu değiştirmeniz gerekir.

O zaman farkı görebilirsiniz. telefonunuz hala cebinizdeyken önemli uygulamalarınız ve diğerleri. Bu, her uygulamada farklı şekilde yapılır.

Örneğin, Gmail’de menü düğmesine basın, ardından Kısayol Ayarları’nı ve ardından Ses’i seçin. Burada özel posta etiketine farklı bir ses atayabilirsiniz; diğer tüm e-posta bildirimleriniz varsayılan uyarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bildirimleri sessize alın

Çoğu uygulamanın, hangi olayın bildirileceğini belirleme seçeneği de vardır. Yine bu, uygulamadan uygulamaya değişir, ancak genellikle uygulamanın Ayarlar ekranının Bildirimler bölümünde bulunur.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir